Šādi jāvāra auzas, ja vēlies nostiprināt savu organismu, atveseļoties un notievēt

000Ja painteresēsieties par auzu labvēlīgajām īpašībām, tad iespējams noskaidrot, ka to sastāvā ir teju visas organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai nepieciešamās vielas.

Auzu sastāvā ir cinks, fosfors, dzelzs, kobalts, silīcijs, fluors, jods, vitamīni A, E, K un aī B grupas komplekss, neaizstājamās aminoskābes (lizīns, triptofāns), ēteriskās eļļas, tauki, ogļhidrāti. Tieši tādēļ, pagatavojot auzu novārījumu, iegūsiet iedarbīgu līdzekli visdažādāko kaišu ārstēšanai, jo pareizi novārīts maisījums palīdz organismam uzņemt visas graudos un to apvalkā esošās veselīgās vielas.

Auzu novārījums

Šāds novārījums regulē vielmaiņu, palīdz cīnīties pret anēmiju, nefrītu, pneimoniju, bronhītu, traheītu, ļoti noderīgs arī aknu, kuņģa slimību gadījumā, ja ir divpadsmitpirkstu zarnu čūlas, hronisks gastrīts.

Turklāt, auzu novārījums spēj nostiprināt nervu sistēmu, asinsvadus un sirds muskulatūru, uzlabo asins sastāvu, darbojas kā sviedrēšanas un pretdrudža zāles saaukstēšanās gadījumā. Labāku profilaktiķi par auzām neatrast!

SASTĀVDAĻAS

3 glāzes auzu

3 – 3,5 l ūdens

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru