Saimnieciski vīriešu dzīvo ilgāk. Lūk, kāpēc tā Vairāk nekādu atrunu! Katram vīrietim pa slotai!

Daudzi vīrieši joprojām uzskata mājsaimniecību par sievietes lietu. Un, ja vīrs palīdz savai sievai mājas darbos, viņš uzskata ir pelnījis atzinību.

Māja ir vīra un sievas kopīgs pienākums. Katrs no laulātajiem dara to, ko var izdarīt mājās. Kāds no tā labums vīrietim?

Pirmkārt, zinātnieki jau sen pierādījuši: pāris, kurā vīrietis mazgā traukus, mazāk strīdas un biežāk nodarbojas ar seksu.

Sievietēm ir daudz svarīgāk, lai partneris mazgātu traukus un iepirktos lielveikalā. Tieši šādiem pāriem seksuālā dzīve ir kārtībā.

Otrkārt, saimnieciski vīrieši dzīvo ilgāk. Kā viens ir saistīts ar otru? Padomājiet paši. Dzīvokļa tīrīšana ir sava veida fiziskā aktivitāte, kura ir noderīga ikvienam cilvēkam jebkurā vecumā.

“Apģērbu mazgāšana, grīdu mazgāšana, trauku mazgāšana – tie ir dažādi ļoti noderīgi vingrinājumi, to ieguvumi palielinās, ja to darāt pēc vakariņām, – saka eksperti.

Pēc darba neiesēdieties dīvānā. Jūs jaut tāpat visu dienu pavadījāt biroja krēslā. Pēc sēdus darbu, labāk ir pārvietoties, proti, veikt mājas darbus, tas samazinās sirds un asinsvadu slimību risku.”

Tavs vīrietis bieži tev palīdz mājas darbos?

avots: rmn.ph

Pievienot komentāru