Saka, ka nav ideālu sieviešu, bet šīs trīs Zvaigžņu zīmju sievietes ir tuvu tam

Ir sievietes kaislei, bet ir mīlestībai. Ir sievietes, kuras atšķiras no citām!

Viņas ir patiesas un skaistas, un no viņām, bez šaubām, sanāk vislabākās sievas. Jūs vēl joprojām šaubāties par izredzēto? Tad izlasiet šo. Ja viņa ietilpst šajā trijniekā – metiet savas šaubas pie malas.

Protams, ir arī izņēmumi. Bet zvaigznes parasti nemelo.

Dāmas, neskumsiet, ja neiekļūstat šajā trijniekā. Zvaigznes ir viens, bet mēs pašas ietekmējam savu likteni. Apbruņojieties ar šīm īpašībām. Tās vīriešiem patiešām patīk.

 

SIEVIETES, KURAS DZIMUŠAS ŪDENSVĪRA ZĪMĒ, DABA IR APVELTĪJUSI AR ASPRĀTĪBU!

Kā arī valdzinājumu, graciozitāti, izsmalcinātību. Viņām piemīt spilgta, pārsteidzoša āriene un bieži kompānijā ir ja ne pašas skaistākās, tad visinteresantākās. Ļoti daudzām Ūdensvīriem – sievietēm ir raksturīga maniere ģērbties neparasti: ar vienlīdz lieliem panākumiem viņas var apģērbt kaut ko, kas ir izrakts no vecmāmiņas pūralādes, un atbilstoši pēdējam modes kliedzienam. Tādas galējības novērojamas arī griezumos un frizūrās, turklāt viņas pavisam noteikti atšķirsies no citiem.

Lasi arī: Kas tāds metro vēl nebija redzēts! Parasts brauciens pārvērtās par kaut ko tādu, ko ikviens pasažieris atcerēsies ļoti ilgi

Šīs zīmes sievietēm ir raksturīga spēja pielāgoties jebkurai situācijai, jebkuriem nosacījumiem, tajā skaitā arī pateicoties attīstītajai intuīcijai. Tiek uzskatīts, ka Ūdensvīriem piemīt spēja precīzi paredzēt notikumu gaitu. Sievietes ar tādām spējām Viduslaikos parasti kļuva par inkvizīcijas upuriem.

Ne visi spēj saprast, kāpēc Ūdensvīrs dara, vai rīkojas tā, un ne savādāk. Lai spētu saprast šīs sievietes iekšējo pasauli, cilvēkam arī ir jādzīvo rītdienā.

Tieksme uz nākotni nepavisam netraucē Ūdensvīriem-sievietēm nelidot mākoņos, neslinkot, bet gan godprātīgi strādāt. Daudz, ja ne pat visu, viņas ir spējīgas paveikt pašas ar savām rokām. Vienīgais, kas viņām riebjas, ir stingra disciplīna. Spozme, izsmalcinātība, kas piemīt šīs zīmes pārstāvēm, parādās pat sīkās, nenozīmīgās lietās.

Ūdensvīri atšķiras lielu pacietību, bet greizsirdība viņu acīs ir aizspriedums. Šīs zīmes pārstāvei vīrietis tiks mīlēts nevis laba materiālā nodrošinājuma dēļ vai par panākumiem karjerā. Viņai daudz svarīgāka ir spēja būt viņai uzticīgam, labam draugam, viņas draugu paziņai. Sievietes-Ūdensvīri redz savu izredzētu nākotni, un paīdz viņiem realizēt dabas doto potenciālu, šai kalpošanai veltīs savas jūtas un intelektuālās spējas.

Šīs zīmes pārstāve neizspiegos savu laulāto, viņu nemoka aizdomas, bet krāpšanas faktu viņa nepiedos. Precēta sieviete-Ūdensvīrs neatļausies romānus, jo, pēc viņas domām, attiecības starp laulātajiem var būt tikai godīgas.

Komunikablajām un apburošajām šīs zīmes pārstāvēm mājās vienmēr ir daudz ciemiņu, visiem ir vajadzība atrasties viņu patīkamajā sabiedrībā.

Kad sievietei-Ūdensvīram parādīsies bērns, dabiskās mērenības dēļ viņa neizrādīs vētrainu sajūsmu par to, un atklāti nedemonstrēs, cik ļoti mīl savu mazuli. Toties jau no agrīna vecuma viņš viņai būs personība; sieviete-Ūdensvīrs nesodīs bērnu, bet arī pārlieku ucināties nesāks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru