Sakārtojām lietas. 15 sieviešu triki

9. Kā salabot brilles, ja izkritusi skrūvīte? Jūs varat ātri salabot brilles ar caurspīdīgu nagu laku, ielīmējot skrūvīti ar lakas palīdzību. Tas īslaicīgi palīdzēs jums izkļūt no šīs nepatīkamās situācijas.

10. Lai krūštura stieples nespiestu ādu. Lai novērstu šo problēmu, izmantojiet līmlenti.

11. Veids, kā ātri noņemt taukainu traipu. Izmantojiet trauku mazgāšanas līdzekli. Pietiek, ja uzklāsiet nelielu daudzumu un paberzēsiet to. Ir arī šāds veids: apkaisa ar smalko sāli vai uzklāj nelielu daudzumu krīta un atstāj šo traipu uz stundu, pēc tam vienkārši izpūtiet.

12. Kā tikt galā ar iestrēgušu rāvējslēdzēju? Vates tampons un vazelīns palīdzēs jums ātrāk atrisināt šo problēmu. Uzlieciet vazelīnu tieši rāvējslēdzēja atverē un gar rāvējslēdzēju un tad taisiet vaļā.

LASI VĒL: Tas, ko ciema iedzīvotāji atrada milzu čūskas vēderā, liek nodrebēt

13. Kā atbrīvoties no sviedru traipiem uz drēbēm? Izmantojiet citronu sulu vai sodu, lai noņemtu neizskatīgos paduses traipus. Traipus berzē ar citronu sulas un ūdens maisījumu. Spītīgu traipu gadījumā izmantojiet sodas un ūdens maisījumu, kam jāļauj iesūkties dažas minūtes, pēc tam noskalojiet un sāciet mazgāt. Jūs varat arī veiksmīgi izmantot aspirīnu un ūdeņraža peroksīdu, lai noņemtu šāda veida traipus.

14. Kā neitralizēt sporta apavu smaku? Pēc treniņa ieberiet kurpēs sodu, lai palīdzētu absorbēt smakas. Tad kārtīgi izkratiet. Vai arī ielieciet maisu ar zaļo tēju uz dažām stundām vai nakti, lai tiktu galā ar smaku, šī metode nav sliktāka par soda.

15. Kā noņemt dzīvnieku spalvas no apģērba? Palīgā nāks lipīga lente. Izvēlieties lipīgāko lenti, ne vienmēr tas ir skočs, labi uzlīmējiet lenti uz auduma, pārvelciet pāri ar pirkstu, lai lente labāk pieliptu audumam, un strauji to noraujiet. Neviens mīļš, pūkains mājdzīvnieks vairs nevarēs jūs nobiedēt, ja apgulsies uz jūsu iecienītā melnā T-krekla vai jakas.

Pievienot komentāru