Sarkanā uzvalka ballītē Alekss Silvers prezentē jauno singlu “Laiks”

13.februārī “Laska bar” norisinājās dziedātāja Aleksa Silvera jaunās dziesmas “Laiks” prezentācija. Mākslinieks prezentēja dziesmu īpašā ballītē, kuru viesi apmeklēja sarkanā apģērbā.

Dziedātāja Aleksa Silvera sarkanais Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināla tērps radīja lielu nesapratni apkārtējos.

Pats dziedātājs uzskata savu skatuves tērpu par veiksmīgu un kopš uzstāšanās tā iemīlējis sarkano krāsu, ka rīkoja īpašu sarkano uzvalku ballīti.

Vakara vadītāja loma tika uzticēta pieredzējušajam pasākumu vadītājam Edgaram Toretto.

Viesi uz pasākumu ieradās sarkanos tērpos vai izmantojot kādu sarkanu apģērba gabalu savā stilā. Pats Alekss uz skatuves kāpa melnas krāsas apģērbā, jo uzskata, ka apkārt bija tik daudz sarkanā, ka viņam bija jāvelk citas krāsas apģērbs lai izceltos.

Slavenais Eirovīzijā redzētais uzvalciņš ieņēma goda vietu pasākumā, tas bija izvietots īpašā stendā un izrotāts ar sarkaniem baloniem.

Viesiem bija iespēja fotografēties īpašā foto būdā un uzreiz iegūt skaistas fotogrāfijas kā atmiņu no lieliskā vakara. Tāpat ikviens varēja izveidot īpašu pastkartīti, uzrakstīt vēlējumu sev mīļajam cilvēkam un jau nākamajā dienā šie cilvēki saņēma īpašas pastkartes.

Vakara lieliskākais moments bija jaunās dziesmas “Laiks” prezentēšana. Dziesmas vārdus sarakstījusi Diāna Lasinska, toties mūziku Alekss Silvers.

“Jaunā balāde ir par mīlestību, attiecībām un laika ietekmi uz jūtām. Ilgām pēc kā neaizsniedzama, bet ļoti vēlama. Emociju sprādziens apzinoties ka mīli, bet nespēj to cilvēku “aizsniegt”, laiks iet, tu ilgojies un iekšēji mīlestība “izdeg”,” skaidro Alekss.

Ballītes apmeklētāji ar aplausiem sagaidīja arī dziesmu “Fireworks”, kuras laikā dejoja un nebeidza līksmot.

Pasākuma neoficiālajā daļā mākslinieks kopā ar viesiem atcerējās labākos momentus no Eirovīzijas atlases, kā arī apsprieda sarkano krāsu, seksualitāti un veltīja laiku jaunā hīta slavēšanai.

“Sarkanajā” ballītē Alekss Silvers prezentē savu jauno singlu “Laiks”

Foto – https://failiem.lv/u/pvyv9g5e

Pievienot komentāru