Septiņi pārsteidzoši karaliskās ģimenes noteikumi, kas jāievēro Meganai, plānojot grūtniecību

Tikko pēc prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām presē parādījās pirmās baumas par to, ka karaliskais pāris ir sava pirmdzimtā gaidībās. Taču, kā var nojaust, tās patiešām ir bijušas tikai baumas. Raksta portāls Kokteilis.lv

Kad telekanāls BBC savulaik saderinātajam pārim uzdeva jautājumu par to, vai viņi plāno bērnus, princis Harijs atbildēja: “Pašlaik par bērniem vēl nedomājam”, piebilstot, ka ģimenes pieaugumu plānojot jau tuvākajā nākotnē, kamēr Megana savas domas neizteica un uz jautājumu atbildēja ar smaidu.

Lai vai kā, lūk, kādi ir karaļnama noteikumi, kuri būs jāievēro Meganai, gaidot bērnu no prinča Harija.

1. Bērna dzimums tiks noskaidrots tikai dzimšanas brīdī

Bērna dzimuma noskaidrošana jau krietni pirms viņa piedzimšanas mūsdienās ir viena no populārākajām medicīnas metodēm, ko labprāt izmanto daudzas bērniņa gaidībās esošās sievietes. Diemžēl karaliskās ģimenes reglaments nosaka, ka to darīt nav atļauts, vismaz publiski tas tā tiek apgalvots.
Kad Princis Viljams un Keita Midltone gaidīja savu trešo bērniņu, ierodamies pasaulē, sabiedrība pat lika likmes par mazuļa iespējamo dzimumu. Taču karaliskā ģimene ievēro noteikumu, ka bērna dzimums un vārds netiek atklāts līdz pat piedzimšanas brīdim.

2. Meganai nebūs mazuļa gaidīšanas ballītes

Neskatoties uz to, ka Amerikā mazuļa gaidīšanas ballīte ir ļoti populāra tradīcija, Anglijā šī tradīcija netiek ievērota. Un tomēr, arī Anglijā ir izņēmumi, taču pastāv uzskats, ka šādas ballītes rīkošana karaliskajiem mazuļiem būtu pārāk liela izšķērdība.

3. Slimnīcas izvēle – tradicionāls lēmums

20. gadsimta sākumā sievietes sāka atteikties no mājdzemdībām un izvēlējās sev tīkamas slimnīcas, kurās laist pasaulē mazuli. Šī tendence – par dzemdību vietu izvēlēties slimnīcu skāra arī izvēlēties slimnīcu skāra arī Bekingemas pili un princis Viljams bija pirmais karaliskās ģimenes loceklis, kas pasaulē nāca slimnīcā. Vēlāk arī viņa brālis, princis Harijs piedzima turpat – Svētās Marijas slimnīcā. Arī Viljama un Keitas trīs bērni dzimuši turpat. Tāpēc visticamāk, ka Meganas un prinča Harija pirmdzimtais pasaulē nāks tieši Svētās Marijas slimnīcā.

4. Publiskos pasākumos bērns jāģērbj “oficiālā apģērbā”

Visā pasaulē ir neskaitāmi uzņēmumi, kas parūpējas par to, lai bērna gaidīšanas periodā un pēc piedzimšanas, būtu iespējas iegādāties visu nepieciešamo mazulim, tajā skaitā apģērbu. Diemžēl karaliskajā ģimenē, plānojot iepirkšanos karaliskajiem mazuļiem jāņem vērā virkne dažādu stingru noteikumu.
Noteikti būsiet pamanījuši, kā ir apģērbti princis Džordžs un princese Šarlote? Princese visās fotogrāfijās ir kleitās, savukārt princis – šortos, neatkarīgi no laika apstākļiem. Tas ir saskaņā ar karaliskajām tradīcijām, kas paredz, ka apmeklējot publiskus pasākumus, bērniem ir jābūt “oficiālā apģērbā”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru