Sešas Zodiaka zīmes, kuras nemāk pateikt „nē”. Iemesli katram savi

Vai jūs mākat atteikt? Vai arī pirms pateikt „nē”, jūsu sirds nobijusies pamirst, un nav jūsu spēkos dabūt pār lūpām šo īso vienkāršo vārdu? Jūs domājiet, ka atsakot, apvainosiet cilvēku un liksieties bezjūtīgs un cietsirdīgs? 

Cilvēki, kuri nevar pateikt „nē”, dara to vairāku iemeslu dēļ, un pirmais un visnozīmīgākais no tiem ir saistīts ar bailēm tikt atraidītam. Pasakot otram „nē” un izsaucot viņā vilšanos, jūs baidieties kļūt par antipātiju un pat naida objektu, raksta YourTango.

Ne visi adekvāti uzņem atteikumu, bet daži vispār nepieņem. Un tieši šie cilvēki burtiski piespiež jums izspiest no sevis piekrišanu, savādāk sargieties! Bailes no konfrontācijas nomāc jūs, un jūs visu dzīvi sakāt „jā”, pat ja iekšēji domājat „nē”. Tieši tā uzvedās dažas Zodiaka zīmes, kuras nemāk atteikt.

1.Auns

Auniem patīk iepriecināt cilvēkus. Viņi grib pateikt „jā” – jums, viņam, tam un vēl tam. „Jā” – tas ir Aunam piemērots vārds, par cik viņi ir ļoti pozitīvi un ambiciozi cilvēki, un uzskata, ka viņiem viss ir pa plecam. Viņiem grūti pateikt „nē”, pat tad, ja viņi zina, ka „nē” – ir vienīgā pareizā atbilde. Tāpēc, ka viņiem tas nozīmētu vājuma un bezspēcības atzīšanu.

2. Mežāzis

Mežāži – tie ir „jā” cilvēki, kā sievietes tā vīrieši. Viņi zina, ka vienīgais paņēmiens gūt panākumus – pārliecināties, ka visi ir laimīgi un vēlās, lai mašīna strādā bez traucējumiem. Tādā veidā, Mežāzis ir pārliecināts, ka, pasakot „jā”, viņš nodrošina sev pārliecību par nākotni. Bet šo Mežāžu īpašību bieži izmanto, kamēr šī nerunīgā un pacietīgā zīme beigās neaizsvilsies. Tad viņš pateiks šo pieturēto „nē”, bet tas jau būs uz visiem laikiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru