Seši kulta seriāli, kuri šogad beigsies. Ļoti žēl!

Visam labajam ir savs sākums un beigas. Tas attiecas arī uz mūsu mīļākajiem seriāliem. Viņi visi liek mums smieties un raudāt kopā ar varoņiem un izdzīvot ar viņiem katru emociju. Diemžēl vairums no viņiem šajā gadā beigsies. Lūk, 6 visu iecienīti seriāli, no kuriem nāksies atvadīties.

“Troņu spēles”

Seriāla pirmizrāde bija 2011. gada 17. aprīlī, bet lielais fināls – 2019. gada 20. maijā. Lenta ieguva 244 apbalvojumus filmēšanas laikā un izcēlās ar lielu slepkavību daudzumu – kopumā 174 373!

“Lielā sprādziena teorija”

“Lielā sprādziena teorija” beidzas pēc 12 pārsteidzošām sezonām, bet fināla epizode bija šī gada 24. maijā. Viena no lielākajām seriāla “mīklām” bija galvenās varones Penijas ģimene. Par to nebija iepriekš minētas vispār.

“Supernatural”

“Supernatural” atzīts par pašu garāko zinātniskās fantastikas seriālu. Tas iznāca uz lielajiem ekrāniem 2005. gadā un tam jābeidzas 2020. gadā. Interesanti, ka seriāla veidotāji bija plānojuši noturēties tikai 3 sezonas.

“Oranžais – jaunais melnais”

“Oranžais – jaunais melnais” debitēja 2013. gada 11. jūlijā, un pēc sešām sezonām tas šajā gadā beigsies.

“Elementāri, Vatson”

Pirmā epizode seriālam “Elementāri, Vatson” bija parādīta 2012. gada beigās, bet fināls būs šogad. Izrādās, neviens no seriāla aktieriem nekad nebija lasījis Artūra Konana Doila romānu, kas iedvesmoja seriāla veidotājus.

“Misters Robots”

“Misters Robots” debitēja 2015. gadā, bet fināls tika nozīmēts 2019. gadā. Interesants fakts, ka 164 aktieri piedalījās provēs, lai iegūtu jauna kiberdrošības speciālista lomu seriālā, bet tikai Rami Maleks bija izraudzīts šai lomai.

Bet ar kuriem no šiem seriāliem tev būs visvairāk žēl šķirties?

avots: dama.bg

Pievienot komentāru