Šī nedēļa būs viena no labākajām šajā gadā priekš šīm 6 zodiaka zīmēm. Un, lūk, kāpēc!

Saule oficiāli ieies Dvīņu zīmē 21. maijā. Atlaid visu, ko domā, ka esi zinājis, un esi gatavs pārmaiņām, jo tā ir viena no universālākajiem zīmēm visā zodiakā.

Šī daudzpusība mūs visus fascinē, un tas īpaši attiecas uz vairākām zodiaka zīmēm. Šī būs labākā nedēļa priekš Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīra. Pāreja Dvīņu zīmē atvērs sapņus un piepildīs prātu ar radošām idejām.

Dvīņu laiks novērsīs stagnāciju un atbrīvos spītīgo domāšanu Jaunavām, Strēlniekam un Vērsim. Viņiem kā reiz pietrūka kaut kas stimulējošs un apbrīnojams. Uzdrošinies domāt ārpus kastes? Paldies Dvīņiem!

Dvīņi: gaidiet finansiālu uzplaukumu!

Saule un Merkūrs ienākuši tavā pirmajā mājā, un tu jutīsies gluži kā pasaules virsotnē. Tu jūti harmoniju ar savu personību, un esi pārliecināts par to, kas tu esi. Tu esi gatavs parādīt visai pasaulei, ko tu spēj. Izmanto šo enerģiju, lai atrastu sevī spēkus un drosmi virzīties uz priekšu. Šajā nedēļā Marss, spēka planēta, veidos saderību ar Urānu – inovāciju planētu. Pateicoties tam tu ieraudzīsi naudu jaunā gaismā un sapratīsi, kā to vislabāk iztērēt.

Svari: posies ceļojumam.

Piedzīvojumi tevi jau sauc, jo tāpēc to neignorē. Šis ir laiks, lai izbrauktu no pilsētas un izlēktu no ikdienas dzīves sliedēm. Ja nevari ceļot, izmanto šo enerģiju, lai atvērtu savu prātu jaunām perspektīvām un piepildi savu dzīvi ar kultūras pasākumiem. Saule un Merkūrs ir iegājuši tavā devītajā mājā. Tas ir laiks, kad mērķi sāk iegūt formu.

Ūdensvīrs: labi izpriecājies.

Jūti kā radošums ietekmē tavu ikdienas dzīvi? Tu skaties uz pasauli caur daudz mākslinieciskāku prizmu? Ir pienācis laiks sevi izteikt un sazināties ar savu iekšējo bērnu, jo Saule un Merkūrs ir iegājuši tavā piektajā mājā, kas rūpējas par prieku un gandarījumu. Tavs uzdevums? Labi pavadīt laiku. Pēdējā laikā tu jūties metodiski un produktīvi, uz tas ir Marsa – enerģijas planētas ietekmē, kurš atrodas tavā sestajā mājā. Izmanto šo enerģiju, lai palielinātu savu motivāciju un sasniegtu mērķus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru