Šī sula ir īsts atradums vairogdziedzerim un sievietēm pēc 50 gadu vecuma! Uzzini iemeslu:

Lielisks līdzeklis vairogdziedzera un metabolisma stimulācijai. Tā lieliski noder hipertireozes ārstēšanai. Hipertireoze rodas, kad vairogdziedzeris neražo pietiekošu daudzumu hormonu.

Šī problēma skar abu dzimumu cilvēkus, bet lielākoties sievietes, kuras ir vecākas par 50 gadiem. Vairogdziedzeris ir ļoti svarīgs organismam un, kad tas nestrādā, var izraisīt svara palielināšanos. Tā ir bagāta ar vitamīniem, minerāliem un antioksidantiem.

Un labi ir tas, ka sula sastāv no vienkāršām sastāvdaļām, un tāpēc to var viegli un ātri pagatavot. Sulas sastāvā ir kanēlis, kas palīdz kontrolēt glikozes līmeni un stimulē vielmaiņu. Muskatrieksts, vēl viena sastāvdaļa, uzlabo garastāvokli, kā arī stimulē vielmaiņu.

Apelsīnu sula ir bagāta ar vitamīnu C, kas nepieciešams daudziem procesiem mūsu organismā. Citrons ir ārkārtīgi terapeitisks un sārmina asinis, kā arī palīdz detoksificēt organismu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Iveta</cite>

    Hipotireoze – vairogdziedzera funkcijas samazināšanās

    Hipotireoze raksturojas ar vairogdziedzera hormonu nepietiekamību organismā. Hipotireozes izpausmju kopumu sauc par miksidēmu. Vairogdziedzera hormonu trūkums var būt dažādu strukturālu un funkcionālu vairogdziedzera bojājuma rezultāts.

    Hipertireoze (tireotoksikoze) – vairogdziedzera funkcijas palielināšanās

    Ar terminu hipertireoze saprot stāvokli, kad kaut kādu iemeslu dēļ ir palielināts vairogdziedzera hormonu līmenis. Visbiežāk šādu stāvokli novēro, kad ir palielināta vairogdziedzera aktivitāte.
    Hipertireoze ir hipotireozei pretējs stāvoklis – pie samazinātiem vairogdziedzera hormonu līmeņiem organisms strādā lēnāk, savukārt hipertireozes gadījumā organisms strādā ar palielinātu intensitāti.
    Juusu rakstaa HIPERTIREOZEI piedeeveeti HIPOTIREOZES simptomi. Nav labi.

Pievienot komentāru