Sieviete dzīvoja laimīgā laulībā, līdz vienu reizi pārbaudīja vīra telefonu un pamanīja tajā briesmīgus video

Viņas vīrs tajā bija saglabājis video, kurā redzams, kā viņš nodarbojas ar seksu ar savu sievu, kamēr viņa guļ.

Video tika uzņemti pāra kopējā gultā. Dažos video bija redzams pilnīgi viss, ko viņš ar viņu darīja.

Pēc tam, kad sieva bija noskatījusies video, viņa piezvanīja vīram un pateica: “Es noskatījos video, kuros tu mani izvaroji.”

Tajā dienā sieviete mājās vairs neatgriezās. Viņa vērsās policijā kā izvarošanas upuris. Policijai vīrietis skaidroja: “Man ar sievu bija sekss, kuram viņa nebija piekritusi. Es to nofilmēju savā telefonā.”

Pavisam nesen viņš atzina savu vainu vairākos izvarošanas gadījumos, kur vienā viņš vardarbīgi izvaroja sievu, bet vēl vienā par seksuālu vardarbību pret viņu. Pašlaik vīrietim ir piešķirti deviņi gadi cietumā, saistībā ar likuma punktu “Par dzimumaktu, izmantojot cietušā bezpalīdzības stāvokli vai par dzimumaktu pret cietušā gribu, lietojot vardarbību, draudus vai izmantojot uzticību, autoritāti vai citādu ietekmi uz cietušo (izvarošana).”

Šāda izvarošana sākās pagājušā gada septembrī.

Cietusī komentēja notikušo: “2017. gada martā es atklāju, ka mans vīrs sistemātiski bija mani ļaunprātīgi izmantojis savu seksuālo tieksmju apmierināšanā. Es nekad mūžā nebūtu iedomājusies, ka viņš ir spējīgs man ko tādu nodarīt. Viņš man meloja. Es vairs nekad mūžā nevēlos viņu redzēt.”

Video ieraksti tika dzēsti uzreiz pēc tam, kad tika konstatēti video ieraksta ilgumi, sākot no 30 sekundēm, līdz pat divām minūtēm.

“Jūs ļaunprātīgi izmantojāt savas sievas uzticību,” teica tiesnesis. “Laika posmā no 2016. gada līdz 2017. gada martam jūs vairākkārt izvarojāt savu sievu bez viņas piekrišanas. Jūs izmantojāt iespējas, kad viņa atradās alkoholisko vielu reibumā vai arī dziļā miegā. Jūs izmantojāt viņu kā savas seksuālās tieksmes un fantāziju apmierinātāju, nepievēršot uzmanību viņas vēlmēm un prasībām.”

avots

Pievienot komentāru