Šīs tumšās personības iezīmes raksturīgas Vērsim

Vērši ir slaveni ar savu lojalitāti un uzticību draudzībā un mīlestībā. Būdama zemes zīmes pārstāvji, viņi ir ļoti uzstājīgi un pārliecināti par sevi. Viņus pārvalda Venēra, kas padara viņus jūtīgus.

Vērša simbols ir bullis. Bet bullim piemīt savas tumšās puses. Līdzīgi kā bullis, Vērsi var būt neērts, lēns un dusmu brīžos briesmīgs, ja kāds viņam stāv ceļā.

Lūk vēl dažas Vērša tumšās puses:

Vienveidība

Vērsis mīl stabilitāti un paredzamību, tāpēc viņam nepatīk pārsteigumi un izmaiņas dzīvesveidā. Viņam nepatīk piedzīvojumi un pārsteigumi. Sakarā ar to, Vērsis komunikācijā ir diezgan garlaicīgs, jo viņu nevar pārliecināt izmēģināt kaut ko jaunu.

Vērsis var pielikt pūles, lai iegūtu mīļoto cilvēku, bet tiklīdz mērķis ir sasniegts, visi centieni beidzas. Negaidiet ziedus vai romantiskus randiņus no Vērša: viņam patīk palikt mājās un dzert alu, jo viņš pie tā ir pieradis.

Rijība un slinkums

Šie ir divi lielākie nāves grēki, kas piemīt Vērsim. Tāpat kā īsts bullis, Vērsis ir slinks un rijīgs. Viņš mīl ēdienu un ilgu uzturēšanos pie galda.

Lai gan Vērsis mēdz būt strādīgs, viņu bieži vien pārņem slinkums. Vērsis pievērš lielāku nozīmi savam ārējam izskatam, bet reizēm nespēj pārvarēt slinkumu, lai pienācīgi izskatītos.

Egoisms

Vērsim ir ļoti attīstīts instinkt būt valdonīgam. Savā darbā un personīgajā dzīvē Vērsis vispirms domā par sevi un to, kā iegūt maksimālu baudu no tā, kas viņam pieder.

Vērsis ļoti cieši pieķeras lietām, nemāk aplūkot situāciju no malas un uztvert visu caur savu vēlmju prizmu. Tas padara viņus ļoti egoistiskus, ko ne visi ir gatavi paciest.

Vai tu piekrīti šādam aprakstam?

avots: iot-records.com

COMMENTS

Pievienot komentāru