Šis vienkāršais triks atbrīvos no odiem mājās! Lēti un ekoloģiski!

Daudzus gadus es dzīvoju Kolorādo, un man nekad nekoda odi. Tajās vietās klimats ir sauss un karsts, tā kā viņi tur nemaz nav atrodami, viņi tur ir vietējie iedzīvotāji.

Bet situācija stipri mainījās, kad mēs ar ģimeni pārcēlāmies uz Klusā okeāna piekrasti. Šie nolādētie kukaiņi burtiski nelika mani mierā! Par laimi, es atradu pasaulē labāko ekoloģiski tīro līdzekli pret odiem:

Kafijas biezumi

Tieši tā! Saskaņā ar ASV apkārtējās vides aizsardzības aģentūru, vecie, labie kafijas biezumi ir ļoti efektīvs līdzeklis pret odiem. Odi un citi kukaiņi necieš kafijas smaržu. Kādā veidā tas strādā?

Savāciet lietotus kafijas biezumus, uzlieciet tos uz šķīvja un apklājiet ar alumīnija foliju. Atstājiet rauku sausā, vēsā vietā, līdz biezumi ir pilnībā izžuvuši.
Pēc tam trauku ar biezumiem novietojiet uz līdzenas virsmas, piemēram, uz piknika galda, kaut kur svaigā gaisā. Pārliecinieties, ka jūsu bērni un mājdzīvnieki netiek traukam klāt.
Aizdedziniet biezumus ar sērkociņu, kamēr tie sāks dūmot.
Šie dūmi arī atbaidīs odus.
Ļoti vienkāršs un efektīvs veids, vai ne? Kafijas biezumus var arī izmantot, lai tiktu vaļā no vabolēm. Vajag kafijas biezumus apbērt visapkārt mājai, un vaboles pie jums vairs nenāks.

avots

Pievienot komentāru