Slavenības, kuras bērniņus ieņēma pēc 40 gadu sasniegšanas

Būt par māti – tas ir lieliski! Tomēr, ne visas sievietes steidzas kļūt par mātēm pēc iespējas ātrāk – kāds vēlas padzīvot sevi, kāds aktīvi veido karjeru, bet kāds cīnās ar slimībām…

Un mūsu zvaigžņu varones labāk par visiem citiem pierāda, ka nekad nav par vēlu kļūt par māti.

Eva Longorija (43 gadi)

Ilgu laiku Evu uzskatīja par izmisušu bezbērnu sievieti, bet burvīgais vēderiņš tomēr izvēdināja visas šaubas – šopavasar, savos 43 gados viņa kļūs par puisīša mammu.

Nikola Kidmena (41 gads)

Pirmajā laulībā ar Tomu Krūzu meitene paspēja kļūt par mammu diviem audžubērniem, bet pašas mazulis (meita Sandeja Rouza) laulībā ar otro mūžu Kītu Urbanu piedzima tikai 41 gada vecumā.

Meraija Kerija (42 gadi)

Meraija piedzemdēja dvīņus Monro un Maroko ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību, kad viņai bija jau 42 gadi. “Tas nemaz nebija tik viegli”, – atzinās Maraija.

Gvena Stefānija (44 gadi)

Pēc pašas Gvenas teiktā, viņa plānoja “apstāties” pie diviem dēliem, bet 44 gadu vecumā pēkšņi uzzināja, ka ir stāvoklī ar trešo bērnu, un 2017. gada septembrī parādījās ziņas par to, ka 47 gadu vecumā Gvena kļūs par mammu nu jau ceturto reizi! Lūk, kur īsta māte-varone!

Selīna Diona (42 gadi)

Diemžēl bērnu dzemdēšana Selīnai izvērsās par īstu traģēdiju: pēc ilgi gaidītās grūtniecības iestāšanās uzzināja, ka viens no trim mazulīšiem neizdzīvoja. Viņas bērni Edijs un Nelsons piedzima, kad Selīnai bija 42 gadi, un, pēc viņas vārdiem, viņi kļuva par lielāko balvu viņas dzīvē.

Merila Strīpa (42 gadi)

Tad, kad Merila zem sirds nēsāja savu jaunāko meitu Luīzu, būdama 42 gadu vecumā, viņa tika apbalvota ar Oskaru par lomu filmā “Sofijas izvēle”. Nav nekāds brīnums, ka pati pēc tam ar galvu metās iekšā radošuma pasaulē!

Dženeta Džeksone (50 gadi)

2016.gadā Dženeta burtiski sajauca galvu visai pasaulei, paziņojot par savu grūtniecību 50 gadu vecumā! Sievietei tika prognozētas smagas dzemdības, un tomēr, 2017. gada 3. janvārī pasaulē nāca mazulis Isa.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru