Šo meitenīti atstāja palikt pa nakti pie tēva…Pēc stundas ārsti visiem spēkiem cīnījās par viņas dzīvību

Šaiena Reja Ovensbija piedzima vesela un priesīga. Auga kopā ar savu mīlošo māti, kura tikko bija izšķīrusies no vīra. Un lūk, kad 8 mēnešus veco meitenīti atstāja kopā ar tēvu, notika kaut kas šausmīgs.

Pēc vecāku šķiršanās mazā Šaiena palika dzīvot kopā ar mammu, bet tēvs ar meitiņu satikās katras brīvdienas, paņemot viņu pa dienu pie sevis mājās. Bet šoreiz notika kaut kas neparedzams. Jau pēc stundas meitenes mamma, Emija, saņem briesmīgas ziņas. Šaiena ir nogādāta slimnīcā pirmsnāves stāvoklī.


Izrādījās, ka palikusi vienatnē ar tēvu, meitenīte sāka raudāt. Bet tēvs, sadusmojies, neizdomāja neko labāka, kā no visa spēka kratīt meitenīti, līdz tā nomierinajās. Rezultātā Šaiena ne tikai apklusa, bet arī pārstāja elpot. Par laimi, nejēdzīgais tēvs izdomāja uzreiz izsaukt ātro neatliekamo palīdzību.


Atsteigušies ārsti atklāja meitenīti esam kritiskā stāvoklī. Viņai tika diagnosticēts galvaskausa pamatnes lūzums un milzīgs asinsizplūdums smadzenēs. Nevilcinoties ne mirkli, Šaiena tika nogādāta speciālā klīnikā ar helikopteru.
Lai glābtu dzīvību meitenītei, viņai nācās atvērt galvaskausu, lai mazinātu spiedienu uz smadzenēm. Traumas bija ļoti nopietnas, un ārsti meitenītes mammu gatavoja sliktākajam iznākumam. Bet Šaiena izrādījas esam īsta cīnītāja. Pārciešot vairākas operācijas, pēc mēneša meitenīti izrakstīja no slimnīcas. Tiesa, meitenītei neatgriezeniski tika traumēta kreisā smadzeņu puslode, tāpēc viņa nekad nevarēs pilnvērtīgi dzīvot normālu dzīvi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru