Šo zodiaka zīmju pārstāves, var izjaukt jūsu attiecības. Citu jūtas viņām ir pie vienas vietas…

Lai gan attiecības bieži izjūk vīriešu vainas dēļ, neviens mīlas trīsstūris nevar eksistēt bez “otras” sievietes. Piedāvājam jums uzzināt, kuras no zodiaka zīmju pārstāvniecībām ir visbīstamākās šķīrējas. Tādas zīmes ir tikai 4!

Auns: Medniece

Visbīstamākā pretiniece no Uguns zīmju stihijas. Šī pašpārliecinātā Amazone parasti uzvedas neticami aktīvi, prasmīgi iegūst vīriešus kā neiebrauktus mustangus.

Vērsis: Īsta sieviete

Lai gan Zemes stihijas zīmju pārstāves nemēdz aizvest svešus vīriešus, Vērsis var būt ļoti bīstams precētām dāmām. Tas ir tāpēc, ka šī skaistule ir Sieviete ar lielu burtu: mierīga, pašapzinīga un ārkārtīgi jutekliska.

Svari: Kolekcionētāja

Svešs vīrs Gaisa stihijas zīmju sievietēm ir īsta mīkla, tāpēc viņu rīcība bieži vien izraisa asu ziņkāri. Bet, ja šī sieviete ir dzimusi Svaru zīmē, dedzīgai interesei pievienojas arī kaisle pret visa brīnišķīgā kolekcionēšanu!

Skorpions: Liktenīgā sieviete

Skorpions ir visbīstamākā izšķīrēja ne tikai starp Ūdens stihijas zīmēm, bet arī visā horoskopā. Viņa ir īsta liktenīga sieviete, gudra un skaista vienlaicīgi. Vīrieši gandrīz acumirklī viņā iemīlas, pat tad, ja viņa pati to nevēlas.

Mums praktiski nav šaubu, ka šo 4 zodiakālo zīmju pārstāves var aizvilināt gandrīz jebkuru vīrieti. Bet patiesība ir tāda, ka parasti viņas to nedara. Droši vien sieviešu solidaritātes dēļ. Par to, protams viņām ir jāpateicas.

avots: fabiosa.ru

Pievienot komentāru