Šo Zodiaka zīmju vīriešus ļoti grūti pieradināt. Pasūks asinis

Dvīnis

Dvīņu zīmes vīrietis – vēl viens nepastāvīgs, kā vējš, stiprās puses pārstāvis. Dvīņi var kļūt nosvērtāki tajā gadījumā, ja sieva sevī apvienos vairākus tēlus vienlaicīgi: sieva, mīļākā, draudzene, un pietam vēl meistarīgi izliks savas robežas. Dvīņiem vajadzīga disciplīna, savādāk viņi paši cietīs no savas nepastāvības un uzcītības trūkuma.

Svari

Vīrieši Svari ātri uzliesmo un tikpat ātri apdziest. Tieši tāpēc viņi pastāvīgi aizraujas un viļās savā mīlestībā. Bet, ja jūs gribiet pieradināt šo romantisko un galanto stiprā dzimuma pārstāvi, tad jums vajadzēs viņam radīt īstu paradīzi: būt skaistulei un labai saimniecei, radīt mājās skaistuma, miera un harmonijas atmosfēru, palīdzēt viņam ar izvēlēm un lēmumu pieņemšanu. Ja spēsiet dāvāt Svaru zīmes vīrietim šo miera sajūtu un atsvabināsiet viņu no trauksmes – viņš no jums nekur neaizbēgs.

Lauva

Lauvas zīmes vīrietis ļoti mīl svētkus, jautrību un uzmanību. Tāpēc pieradināt šīs Zodiaka zīmes pārstāvi ir diezgan vienkārši – vajag viņu nepārtraukti lielīt, mīlēt un cienīt. Vīrietis Lauva daudziem var šķist nenopietns un neuzticams, bet aiz vieglā flirta neslēpjas nekas cits, kā vien vēlme saņemt uzmanību no malas un paspīdēt ar savu pievilcību. Esiet ar viņu uz viena viļņa – uzjautrinieties kopā un jūsmojiet par viņu, un tad jūsu bargais Lauva kļūs par maigu kaķēnu.

avots

Pievienot komentāru