Sociālās aprūpes namā “Selga” tiks sagaidīti Ziemassvētki

Sociālās aprūpes nams “Selga” ir sagaidījis savu zaļo svētku egli, kura tiek novietota goda vietā, lai aprūpes nama iemītnieki varētu priecēt savas acis un sirdis. Tās rūgtenā smarža ir jaušama pa gabalu, atgādinot nama ļaudīm par gaidāmajiem svētkiem.

19.decembrī aprūpes namā ieradīsies mazie ciemiņi no pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaigznīte”, lai iepriecinātu tā iemītniekus ar sagatavotiem priekšnesumiem, bet jau 20.decembrī “Selgā” būs savi Ziemassvētki ar izdekorētu egli, smaržojošām piparkūkām un līksmām čalām.

Ziemassvētki ir laiks, kad sākas rūpes par dāvanu sagādāšanu, ar kurām iepriecināt savus tuviniekus un mīļos. Tas ir laiks, kad ģimenes sanāk kopā pie svētku galda un velta viens otram uzmanību, kura ikdienas steigā izpaliek.

Iespējams, reizēm ir nepieciešams, lai kāds mums darbu steigā atgādinātu, par kādu, kuru esam piemirsuši un kurš arī vēlas just līdzcilvēku sirds siltumu, un klusi, ar cerību pilnām acīm lūkojas logā, lai kādu sagaidītu.

Šobrīd Sociālās aprūpes namā uzturas 137 iemītnieki, bet Bērnu sociālās aprūpes centrā dzīvo 17 bērni un jaunieši, no kuriem 11 šos Ziemassvētkus sagaidīs viesģimenēs Amerikas Savienotajās Valstīs.

Pievienot komentāru