Svešinieks centās aizvest zēnu, bet to nevarēja izdarīt, jo apstulba no trijiem vārdiem, kurus zēns pateica. Lasīt visiem vecākiem!

Mēs dzīvojam neparastā laikā, kad bērni ir ļoti uzmanīgi jāpieskata. Bet darbs, ģimenes lietas un tamlīdzīgi bieži vien mūs spiež atstāt savus bērnus vienus, vai arī radinieku, draugu vai paziņu pieskatīšanā.  

Mēs tūlīt pastāstīsim par kādas uzmanīgas mammas triku, kas spēja izgudrot un tādējādi atrisināt šo problēmu.

Iedomājieties šādu problēmu: pie 8 gadus veca puisēna pienāk vīrietis un saka, ka zēnam ir jāiet viņam līdzi pie mammas – sak, viņa ir palūgusi viņu paņemt. Bet puika neapjūk un šokē svešinieku ar sekojošu atbildi: “Bet kāda ir parole?”.

Ieraugot, ka vīrietis ir apjucis un nezina, ko teikt, bērns bēg projām. Un viņš dara pareizi, jo viņi ar mammu norunāja, ka, ja viņa nevarēs viņam atnākt pakaļ, un atsūtīs kādu citu, tad šim cilvēkam būs jānosauc parole, kādu viņi iepriekš ir sarunājuši.

Lasi arī: Ķiploki kļūs par glābiņu jūsu orhidejām! Pēc mēneša manas orhidejas jau skaisti ziedēja

Iespējams, ka šī viltība kādreiz paglābs no briesmām jūs un jūsu bērnu. Tāpēc es domāju, ka katram vecākam ir vērts sekot šīs mātes piemēram. Izdomāt paroli – tās ir vien 5 minūtes, bet tas var izglābt dzīvību! Kad runa ir par bērniem, nolaidībai var būt graujošas un bēdīgas sekas.

Patika? Padalies ar draugiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru