Tas kā tu paspied roku, var daudz ko pateikt par tavu personību

Mitrā plauksta.

Viena no pašām kaitinošākajām lietām darba vietā ir tad, kad tev nākas paspiest nosvīdušu un mitru plaukstu. Tas ir ļoti nepatīkami un izraisa atgrūdošu reakciju. Ja tu esi cilvēks ar mitrām plaukstām, tev vajadzētu izvairīties no rokasspiedieniem. “Mitrs” rokasspiediens liks domāt, ka tu esi nervozs vai pat nevesels cilvēks.

Divu roku satvēriens.

Šo var interpretēt divos veidos. Pirmkārt, ja otra roka atrodas sarunas partnera pusē, tas nozīmē, ka cilvēks ir gatavs dominēt, vest pārrunas un sarunāties. Tomēr, ja otra roka atrodas virs sarunas partnera rokas, tas nozīmē uzticības un pašaizsardzības trūkumu.

Dominējošais pagrieziens.

Šajā gadījumā, pagriežot otra cilvēka roku, ja tā tiek spiesta uz leju, tad tas liecina par dominēšanu un agresiju. Tā ir kontroles pazīme un veids, kā pateikt, ka cilvēkam ir vienalga par to, ko pārējie domā.

Pakļāvīgs satvēriens.

Rokasspiediens tiek uztverts kā pakļāvīgs, ja tu neapzināti vai apzinātu ļauj otra cilvēka īkšķim atrasties virspusē. To var izlūkot tā, ka tev patīk tas, ka otrs cilvēks kontrolē situāciju. Pamēģini izmainīt pozīciju, savādāk tiks uzlūkots kā padevīgs cilvēkus, kuru viegli iebiedēt, jo viņam pietrūkst pārliecības.

Kontroliera satvēriens.

Parasti tas notiek, kad cilvēks tev paspiež roku, bet pēc tam rokasspiediens pārvēršas satvērienā, un viņš tevi ved pie galda vai krēsla. Tu vari sajust, ka tevi velk. Tas ir kontroliera satvēriens, no kura vajag nekavējoties atbrīvoties.

Sastiprinātājs.

Daudz ko var nolasīt no šī rokasspiediena. Tas notiek, kad kāds satver tevi aiz pirkstiem nevis aiz visas rokas. Tā ir skaidra norāde, lai tu ievērotu distanci. Ja tev pārāk stipri uzspiež uz pirkstiem, tā var būt spēka demonstrācija, bet vienalga šis cilvēks vēlas, lai tu turētos pēc iespējas tālāk.

Omāra spīles.

Cilvēks, kuram tu paspied roku, pastiepj tev pretī īkšķi un rādītājpirkstu, lai pieskartos tavai plaukstai. To var interpretēt kā dziļas personiskas bailes komunicēt ar cilvēkiem. Viņam ir grūtības ar attiecību veidošanu.

Grūdiens.

Ja tu apmainies rokasspiedieniem ar kādu, un viņš regulāri izstiepj roku tā, ka tu nevari pārāk tuvu pienākt klāt, tas nozīmē, ka viņš tevi atgrūž. Šim cilvēkam vajag personisko telpu gan fiziskā, gan emocionālā ziņā, un tev nav jācenšas kļūt par draugu. Svarīgi ievērot distanci.

Iešana uz priekšu.

Kā liecina nosaukums, šis rokasspiediens neliecina par ilgu kontaktu. Tas ir ātrs rokasspiediens, kad kāds vienkārši satver tavu roku uz sekundi, bet pēc tam atlaiž un dodas uz priekšu. Rodas sajūta, ka roku burtiski atgrūž. Tā var tikt skaidrota kā piesardzības pazīme.

Bet vai tu stingri paspied roku?

avots: trendingposts.net

Pievienot komentāru