Tas, kā tu zīmē apli attiecībā pret trijstūri, daudz ko pasaka par tavu personību. Esi pārsteigts? Bet tu pamēģini iziet šo testu

Trijstūris – tie ir tev apkārt esošie cilvēki, bet aplis apzīmē to, kā tu ar viņiem mijiedarbojies.

Un tā…

1.Aplis iekšā trijstūrī.

Šāds izkārtojums liecina, ka tu esi labs cilvēks. Tu esi gādīgs cilvēks ar labu sirdi. Vienmēr gatavs palīdzēt tiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Pat tos, kurus tu nepazīsti, tu uz ielas satiec ar smaidu sejā. Tava ģimene un draugi tevi ļoti mīl un novērtē. Tu uzzīmēji apli iekšā trijstūrī. Tas vēsta par to, ka tev vienmēr apkārt atrodas cilvēki. Tu esi ļoti sabiedrisks, bet ar savu privāto dzīvi īpaši nedalies.

2. Aplis uz trijstūra virsotnes.

Šāds izkārtojums vēsta, ka tu esi mierīgs, par sevi pārliecināts cilvēks. Tu uzzīmēji uz pašas trijstūra virsotnes? Tas runā par to, ka tu lieliski apzinies pasauli sev apkārt. Neizvairies no saziņas ar apkārtējiem, bet necenties arī pārmērīgi satuvināties. Tu esi pašpārliecināts un koncentrējies uz savu darbu. Daudzi par tevi sajūsminās, jo tu nodarbojies ar interesantām lietām. Tev ir skaidri noteiktas prioritātes, un tu zini, kā par tām parūpēties. Tev apkārt ir diezgan daudz cilvēku, kuri ir gatavi atbalstīt tavas idejas un tev sekot!

3. Aplis uzzīmēts ap trijstūri.

Šāds izkārtojums liecina par to, ka tev ir ārkārtīgi liela vēlēšanās parūpēties par apkārtējiem. Neatkarīgi no tā, cik ilgi esi pazīstams ar vienu vai otru cilvēku, tu vienmēr esi gatavs palīdzēt un aizsargāt viņu. Vai nu tas būs ģimenes loceklis, vai svešinieks, tu vienmēr būsi gatavs palīdzēt. Tu meties palīdzēt, nedomājot par sekām. Tu esi sava veida sargeņģelis visiem apkārtējiem. Cilvēki bieži nāk pie tevis pēc padoma. Kad viņiem nepieciešams izrunāties, viņi pirmām kārtām atceras tieši par tevi. Tu esi ļoti uzticams cilvēks. Turklāt tu esi par daudziem gudrāks.

4. Pusaplis, uzzīmēts aiz trijstūra virsotnes.

Šāds figūru izkārtojums pasaka, ka tu esi dzīvespriecīgs cilvēks. Tu esi kompānijas dvēsele! Vienmēr atbalsti apkārtējos, kad viņi uzsāk ko jaunu. Apkārtējo panākumi arī tevi padara laimīgu. Tu nepazīsti vārdu “skaudība”. Tu esi optimistisks un spējīgs ieraudzīt ko labu ikvienā situācijā. Tu palīdzi cilvēkiem kļūt daudz pārliecinātākiem par sevi. Tevi ciena pa īstam.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru