Tas, ko ciema iedzīvotāji atrada milzu čūskas vēderā, liek nodrebēt

Mūsu planētas fauna ir ārkārtīgi daudzveidīga. Atliek tikai brīnīties kādas radības daba ir radījusi, tomēr ar daudzām radībām reālajā dzīvē nav ne mazākās vēlēšanās sastapties.

Kādu dienu kāda Nigērijas ciema lauksaimnieki netālu no savām mājām ieraudzīja milzu čūsku, kuras vēders burtiski vai plīsa, jo tajā iekšā atradās kaut kas liels. Cilvēki domāja, ka čūska apēda kazu vai teļu, un nošāva rāpuli.

Nogalinātais rāpulis izrādījās milzīgs hieroglifa šķirnes pitons. Šī suga ir viena no lielākajām čūskām pasaulē. Viņu svars var sasniegt 100 kilogramus, un garums ir līdz pat 6 metri! Šie rāpuļi tiek uzskatīti par ļoti agresīviem un viņi ir vairākkārt uzbrukuši cilvēkiem. 2002. gadā pat tika reģistrēts gadījums, kad hieroglifa pitons norija 10 gadus vecu zēnu. Atvēruši rāpuli, cilvēki redzēja, ka tā vēders bija pilns ar daudz, daudz olām! Čūska pavisam drīz gatavojās ienest jaunus pēcnācējus.

LASI VĒL: Saglabāt attiecības ar šo divu zodiaka zīmju pārstāvēm ir visgrūtāk

Zemnieki, kas nogalināja čūsku, sociālajos tīklos nolēma palielīties ar šo guvumu. Foto izraisīja lielu rezonansi un sīvas diskusijas. Dzīvnieku aizstāvji ir sarūgtināti par notikušo un zemniekus sauc par dzīvnieku iznīdētājiem, bet citi priecājas, ka viena milzu rāpuļa kļuvis mazāk.

Pievienot komentāru