“Tele2”: pieprasījums pēc viedām ierīcēm šogad ir audzis vairāk nekā divas reizes

2018. gada pirmajos septiņos mēnešos pieprasījums pēc viedajām ierīcēm audzis vairāk nekā divas reizes, patērētājiem visaktīvāk iegādājoties tieši viedpulksteņus un sporta aproces. Kā liecina vadošā mobilo sakaru operatora “Tele2” šī gada pārdošanas rezultāti, visbiežāk viedierīces neatkarīgi no pirkuma summas klienti izvēlas iegādāties, izmantojot nomaksu.

Ja kopumā uz jūlija beigām viedpalīgu pārdošanas rādītāji ir auguši par 113%, salīdzinot ar to pašu periodu 2017. gadā, tad šī gada februāris un marts bija īpaši veiksmīgi mēneši, jo pieaugums pārsniedza 300%. Lai gan viedpalīgu TOP5 līderi nemainīgi ir “Samsung” viedpulksteņi un sporta aproces, klienti pie “Tele2” aizvien biežāk iegādājās arī citus pulksteņu modeļus, piemēram, “Apple Watch” vai “Garmin”, kā arī citas viedās ierīces – gudrās austiņas, virtuālās realitātes brilles, gudrās novērošanas kameras, kā arī jūnijā tirdzniecībā nonākušās gudrās mājas ierīces (gudrā rozete, spuldzes, atslēga un mājas zvans).

“Nepārtraukti papildinām viedo ierīču piedāvājuma klāstu gan ar sabiedrībā jau labi zināmiem viedpulksteņiem un sporta aprocēm, gan arī sākam realizēt un attīstīt gudro ikdienas sadzīvi, piedāvājot gudrās mājas ierīces. Jāatzīmē, ka, lai ierīce varētu nonākt pārdošanā “Tele2″ veikalos, mēs to pārbaudām, izmēģinām un salīdzinām, jo saviem klientiem vēlamies piedāvāt kvalitatīvākās preces, kas ir pieejamas tirgū,” skaidro “Tele2” mazumtirdzniecības direktore Dace Škrabe.

“Tele2” pirktāko viedpalīgu TOP5 šogad piedzīvoja pārmaiņas – “Samsung Gear Fit 2 PRO” sporta aproce ir pirmajā vietā, līdera vietu zaudējot un kā otrais gudrais pulkstenis “Samsung Gear S3 frontier”, savukārt trešajā vietā šobrīd ir “Samsung” bezvadu austiņas. ICON X ļauj augšuplādēt mūziku pa tiešo austiņās, tāpēc skrienot var neņemt līdzi savu viedtālruni. Ceturtajā vietā atrodas virtuālās realitātes brilles “Samsung Gear VR with Controller” un TOP5 noslēdz vēl viens “Samsung” ražotais gudro pulksteņu modelis – “Gear Sport”, kas izcili pilda gan gudro pulksteņu, gan sporta aproces lomu.

Par “Tele2”

“Tele2” ir mobilo sakaru līderis Latvijā, un gandrīz puse Latvijas iedzīvotāju ir uzņēmuma klienti. Uzbūvējot Baltijā modernāko sakaru tīklu, “Tele2” Latvijā nodrošina 4G tīkla pārklājumu, kas ir pieejams 99% iedzīvotāju. Kopš “Tele2” dibināšanas kapitālieguldījumi sakaru tīkla infrastruktūrā un klientu servisā pārsnieguši 260 miljonus eiro.

“Tele2” ir daļa no “Tele2 AB” grupas, kas ir viens no straujāk augušajiem telekomunikāciju uzņēmumiem Eiropā. “Tele2 AB” grupai ir 17 miljoni klientu astoņās valstīs. “Tele2” ir vienīgais mobilo sakaru operators, kas darbojas vienoti visās Baltijas valstīs.

Pievienot komentāru