Tests: Kādu smailiju jūs lietojat visbiežāk?

Ar emociju ikonu (smailiju) palīdzību mēs izrādām emocijas, kuras izjūtam virtuālās saziņas laikā. Šīs ikonas arī var pastāstīt par cilvēku, galvenais, ir jānosaka vismīļākā ikona.

Ko par jums liecina visbiežāk izmanottais smaidiņš.

Smaidiņš Nr. 1

Jums piemīt neticami izteikta individualitāte. Jums pie sirds ir neatkarīga dzīve, kas ir pilna ar smiekliem un prieku! Pārlieku nopietna attieksme pret dzīvi jums nav raksturīga, jo jūs saprotat, ka viss vienā brīdī var mainīties. Jūs cenšaties dzīvot šodienā!

Daba jūs apdāvinājusi ar nāvīgu humora izjūtu un smiekliem, kas ir lipīgāki par pašiem jokiem. Jūs patiešām varat smieties, lai neraudātu, un slēpjat savas sāpes ar smiekliem. Tomēr, kad jūs smejaties, visi sāk smieties kopā ar jums, un par to cilvēki jūs mīl.

Smaidiņš Nr. 2

Asprātībā un gudrībā jūs apsteigtu lielāko daļu cilvēku. Jūs izvēle vēsta, ka jūs esat sarkastisko un dīvaino komentāru un atbilžu autors. Un vēl jums ir raksturīgs melnais humors. Jūs esat priecīga, interesanta, asprātīga un gudra būtne. Pateicoties savai dīvainībai, jūs varat izrādīt savu bezrūpīgo individualitāti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru