Tiesas spriedums izrādījās pārāk maigs šai auklei, un lūk, kā tēvs viņu sodīja par to cietsirdību, kādai viņa pakļāva bērnu…

Nesen mēs padalījāmies ar jums ar stāstu no Ugandas, un pastāstījām par to, kā 18 mēnešu vecās mazulītes vecāki savā mājā uzstādīja slēpto kameru, jo sāka pamanīt, ka ar viņas meitu notiek kaut kas nenormāls pēc tam, kad viņu pieskata nesen darbā pieņemtā auklīte.

Precīzāk, vecāki sāka pamanīt ne tikai dīvainībass, bet arī zilumus uz meitenes ķermeņa, bet reiz viņu mazulīte arī sāka ar vienu kājiņu pieklibot.

Ja jūs palaidāt garām šo stāstu, tas atrodas zem virsraksta: “Kad vecāki ieraudzīja slēptās kameras ierakstu…”

Spied uz šī uzraksta, ja vēlies noskatīties pilnu ierakstu

Rezultātā pēc tā, ko vecāki ieraudzīja slēptās kameras ierakstā, sākās tiesu izmeklēšana, kurā 22 gadu vecajai auklei tika izvirzīta apsūdzība. Sākumā auklei tika piespriesti 15 gadi cietumā. Tomēr tiesas sēdē viņa sāka lūgt visiem savas valsts iedzīvotājiem, kā arī meitenītes tēvam piedošanu.

Visu izmeklēšanu rezultātā auklītei tika piespriesti 3 gadi cietumā, kam, protams, nepiekrita tēvs (un noteikti arī 99 % no tiem, kuri redzēja, ko šī k*ce izdarīja ar mazu bērnu).

Šķir nākošo lapu un noskaties video, kurā tēvs pats sodīja vainīgo

COMMENTS

Pievienot komentāru