Tikai viena karote no rīta, un līdz vakaram 2 kilogrami ir pazuduši. Īsais kurss efektīvāks par lipoksakciju. Kā attīrīt organismu

Katru sekundi jūsu organisms cīnās ar vides, pārtikas un dzērienu toksisko agresiju. Jā, daba mūs ierīkoja tā, ka mēs esam spējīgi cīnīties pret daudz ko ilgāku laiku.

Bet tas nenozīmē, ka organismam nav vajadzīga palīdzība: iebūvētais aizsardzības režīms nav mūžīgs. Kad toksīnu un sārņu daudzums sasniedz kritisku atzīmi, slimību ārējās pazīmes ilgi neliks sevi gaidīt.

Attīrīšana ir tas, par ko jāparūpējas jau savlaicīgi. Izvēlieties pareizo veidu un izpildiet to avota padomu, uz kuru varat paļauties. Pildiet procedūru regulāri, tad organisma atveseļošanās, tās aizsardzības funkciju palielināšana un pat svara zudums kļūs par rezultātiem, no kuriem jūs būsiet sajūsmā.

Mājas līdzeklis organisma attīrīšanai

Necentīsimies slēpt, uzņēmīgas kompānijas piedāvā daudzveidīgas piedevas un organisma attīrīšanas līdzekļus, kas darbojas “ideāli”. Bet, lai attīrītu organismu bez kaitējuma veselībai, ir nepieciešams kaut kas cits, drošs. Tas ir līdzeklis, ko mēs piedāvājam pagatavot mājas apstākļos.

Sagatavošana

Uzvāriet 3 glāzes ūdens. Pievienojiet katlā pa 150 g rozīņu un žāvētu plūmju, bet tikai bez kauliņiem.

Pavārāt visu vēl 15 minūtes. Ļaujat ievilkties.

Kā lietot šo šķidrumu? Katru rītu šī šķidruma ēdamkaroti jālieto pirms ēšanas. Jau pēc dažām dienām jūs sajutīsiet pirmās izmaiņas: nekādas problēmas ar gremošanu un aizcietējumiem, jūs sāksiet zaudēt svaru bez pūlēm.

Produktu izvēle.

Kāpēc žāvētas plūmes? Šis dabīgais produkts ne tikai mīkstina un ļauj veikt zarnu un visa organisma attīrīšanu bez ķīmijas, bet arī satur vitamīnus, kas nodrošina organismam papildu atbalstu.

Uz šķiedrvielu rēķina, kas ir žāvētās plūmēs, tās paātrina gremošanu, izdala no organisma lieko šķidrumu un palielina vitamīnu iesūkšanās līmeni. Tieši šis produkts veicina ātru svara samazināšanos un garantē kvalitatīvu zarnu mikrofloru.

Kāpēc rozīnes? Attīrīšana ar šo produktu ir unikāla, pateicoties inulīnam, kas izvada kaitīgas vielas no zarnām, stimulē nieru darbu, kā arī atvieglo aknu darbu.

Vislabākajam efektam un ātrajai detoksikācijai var nomazgāt sauju rozīņu, apliet tās ar verdošu ūdeni un apliet ar aukstu vārītu ūdeni. Lai ievelkas diennakti. Nākamajā rītā iedzeriet šo ūdeni. Atkārtojiet mēneša laikā.

Un tagad atzīstieties godīgi, vai jūs tādu attīrīšanu veicāt jau agrāk? Ja atbilde ir negatīva, tad nevajag kavēties. Tas ir aktuāli jebkurā vecumā, neatkarīgi no ķermeņa svara. Vienkārša procedūra palīdzēs izvairīties no daudzām problēmām nākotnē. Piedāvājiet draugiem, tādas norādes noderēs arī viņiem.

avots: vrutmilife.com

Pievienot komentāru