Trīs Zodiaka zīmes, kurām piemīt pareģošanas dāvana un spēcīga intuīcija

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem nepieciešams tikai reizi paskatīties uz cilvēku, un viņu uzreiz zinās visu par viņu. Viņiem piemīt īsta pareģošanas dāvana.

1.Vēzis

Vēzis lieliski jūt apkārt esošo cilvēku emocijas, bet tajā pašā laikā neaizmirst ieklausīties sevī. Pēc savas dabas Vēzis ir ļoti draudzīgs. Tomēr izmantot viņu labestību savos savtīgajos nolūkos nav vērts.

Vēzis ātri vien atklās tavus nodomus un pavērsis tavu rīcību pret tevi pašu. Vēzis spēj prognozēt notikumus.

Kā viņi to dara? Pat Vēzis nevar atbildēs uz šo jautājumu. Viņi vienkārši jūt.

2. Zivis

Zivis ir ļoti mākslinieciskas personības. Bet šādiem cilvēkiem ir lieliski attīstīta intuīcija. Reizēm Zivis akli seko savai sestajai maņai un par to pat nenojaušot. Tomēr intuīcijas Zivis nekad nepieviļ.

Zivis māk labi just cilvēkus, kas ir apkārt. Zivis būs lieliski draugi un padomdevēji. Viņas ne tikai tevi atbalstīs grūtā brīdī, bet arī norādīs uz pareizo virzienu.

3. Skorpioni

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir lieliski attīstīta sestā maņa. Intuīcija reti kad viņus pieviļ. Skorpioni cilvēkus lasa kā atvērtu grāmatu. Tāpēc nemaz nemēģini viņus apmānīt. Skorpioni ātri vien tevi atšifrēs un uzzinās tavus patiesos nolūkus.

Draugi atzīst, ka Skorpioniem piemīt gaišreģe spējas. Ja Skorpions sniedz padomu no tīras sirds, tad tajā ir vērts ieklausīties.

avots: zhenray.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Ūdensvīriem ir vēl lielākas spējas paredzēt visus notikumus, arī Pasaules Gaišr’ģe Vanga bija spēcīga Gaišreģes .

Pievienot komentāru