Trīs Zodiaka zīmes, starp kurām visbiežāk sastopami nodevēji

Ir tādi cilvēku, kuri šodien tev zvēr uzticību, bet jau rīt var atstāt tevi nelaimē. Izdevīguma vai personīgā labuma dēļ viņi ir gatavi uz visu. Visticamāk ikviens no mums būs sastapies ar šādiem cilvēkiem savā dzīvē.

Astrologi apgalvo, ka dažiem cilvēkiem ir lielāka tendence nepildīt savus solījumus vai saistībā nekā citiem, un to lielā mērā nosaka viņu zodiaka zīme.

Lūk, 3 zodiaka zīmes, kuras ir tendētas uz nodevību.

1.Zivis

Zivis vienmēr ir pakļautas atšķirīgai un absolūti pretējai zvaigžņu ietekmei. Kamēr viena viņu dvēseles puse tiecas uzticēties un atbalstīt draudzīgas attiecības, tikmēr otra var tiekties uz nodevību. Turklāt viņus vada egoistiski motīvi: atrisināt savas problēmas uz citu rēķina.

Starp citu, Zivis var nodot ne tikai draugus, bet arī savu otro pusīti. Starp šīs zīmes pārstāvjiem ir visvairāk to, kas piekrāps savu partneri attiecībās.

2. Skorpions

Skorpioni ir cilvēki, kuri saka, ka ir gatavi uz visu savu mērķu dēļ. Tāpēc viņi pilnīgi mierīgi var izšķirties par nodevību, lai iegūto vēlami. Cilvēki, kuri ir piedzimuši šajā zodiaka zīmē, viegli spēj iegāzt darba kolēģus un atbrīvoties no sāncenšiem mīlestībā. Bet draugi viņiem ir kas svēts. Iespēja, ka viņi tos nodos, ir minimāla.

3. Dvīņi

Apkārtējie uzmanīgi izturas pret Dvīņiem. Un ne velti. Dažādos dzīves apstākļos viņi izvēlas spēlēt vajadzīgo lomu. Šīs zīmes pārstāvji var izlikties par upuriem. Tas viss tiek darīts tāpēc, lai iegūto vēlamo. Ar nodevības palīdzību viņi panāk savus mērķus. Un beigās vienmēr atrod vārdus, kas attaisno viņu rīcību.

Tāpat Dvīņi ir neizmērojami pļāpīgi. Nesteidzies viņiem izstāstīt savu noslēpumu, jo viņi var to izmantot pret tevi.

Pat ja tu esi piedzimis zem vienas no šīm zodiaka zīmēm, tas nebūt nenozīmē, ka tu esi nodevējs. Vienkārši tev var būt tendence uz to. Bet tālāk jau pats cilvēks un viņa audzināšana noteiks to, kā viņš uzvedīsies. Piekrīti? Dalies ar savu viedokli komentāros!

avots: golbis.com

Pievienot komentāru