Tūriste Ķīnā zaudēja samaņu, kad uzzināja cenu rokassprādzei, kuru nejauši saplēsa…

Kad jūs apskatāt ļoti dārgas lietas veikalā, ir svarīgi pret tām izturēties ārkārtīgi uzmanīgi un saudzīgi. Ticiet, dažādās valstīs likumi ir dažādi – un, ja vienā vietā jums nav obligāti jāmaksā, ja kaut ko saplēšat, tad citās valstīs varat bankrotēt, nejauši nogāžot kādu dārgu lietiņu.

Kā tas notika šajā gadījumā – tūriste Ķīnā nejauši sasita nefrīta rokassprādzi un zaudēja samaņu, kad viņai parādīja cenu, kādu viņai nāksies par to samaksāt. Sieviete apmeklēja nefrīta tirgu Ruili pilsētā, Junnaņ provincē. Pēc avīzes DailyMail ziņojuma, sieviete rokassprādzi pielaikoja, kad tā noslīdēja no viņas rokas un saplīsa, nokrītot uz grīdas. Starpgadījums tika nofilmēts, un video kadros ir redzams, ka sieviete noģībst pēc tam, kad viņai tiek parādīta rokassprādzes cena.

Veikala saimnieks pastāstīja, ka rokassprādze maksāja 300 000 juaņu (44 000 dolāru), kas pircējai izraisīja panikas lēkmi. Garāmgājēji centās viņu vest pie samaņas, bet sieviete spēcīgi nobālēja un zaudēja samaņu. Cilvēki novietoja viņu uz grīdas, cenšoties viņu vest pie samaņas.  Nefrīts Ķīnā tiek uzskatīts par ļoti vērtīgu, un tiek uzskatīts, ka tas nes veselību un ilgu mūžu. Liecinieki stāstīja, ka ģimenes locekļi centās pierunāt pārdevēju samazināt zaudējumu apmaksu līdz 70 000 juaņiem, bet viņš ir atteicies, atsaucoties uz to, ka tas pat nesegs visus izdevumus.

Pieaicinātais neatkarīgais eksperts rokassprādzi novērtēja par aptuveni 180 000 juaņiem, un ģimenei, sažņaugtu sirdi, nācās piekrist izmaksāt šo ievērojamo summu. Par vienu varam būt pārliecināti – šo atvaļinājumu ģimene nekad neaizmirsīs, tas nu ir skaidrs.

avots

Pievienot komentāru