Ūdens diēta – pašiem slinkākajiem

Sapnis novājēt var tapt par realitāti! Ūdens diēta tieši ar to ir laba, ka neprasa mainīt ēdienkarti, nepiedāvā atteikties no mīļākajiem ēdieniem vai ievērot parastam cilvēkam nepanesamus uztura noteikumus.

LASI VĒL: Klasiska kāpostu diēta novājēšanai Mīnus 4,5 kg pa nedēļu!

Ievērojiet divus pamatnoteikumus:

  • 15 minūtes pirms katras ēšanas jāizdzer 2 glāzes ūdens.
  • Ēšanas laikā un 2 stundas pēc ēšanas nedzert vispār neko. Pēc 2 stundām jūs varat iedzert tēju vai kafiju, tikai bez jebkādām uzkodām, savādāk skaitīsies, ka jūs atkal ēdiet.
  • Pat tad, ja jums sagribējās augļus, tad tā skaitās ēšana, tāpēc kaut vai tikai vienu glāzi ūdens pirms tādām uzkodām jums jāizdzer. Tādāveidā, dienas laikā jūs izdzersiet līdz 2 ar pusi litriem ūdens, ja ieplānojiet 4 ēdienreizes dienā (pieskaitiet arī iepriekš pieminētās uzkodas). Bū noderīgi sievietēm, kuras nav pieradušas dzert daudz ūdens. Tādā gadījumā diētu var sākt ar 1 glāzi pirms katras ēšanas.

Spriežot pēc atsauksmēm, dažiem ar šīs diētas palīdzību izdevies nomest līdz 8 kg par pusmēnesi.

LASI VĒL: Klasiska kāpostu diēta novājēšanai Mīnus 4,5 kg pa nedēļu!

Kā tad tomēr strādā šī vienkāršā diēta?

Viss ir ļoti vienkārši: kad jūs lietojat ūdeni pirms ēšanas, tad ir pilna kuņga sajūta. Attiecīgi, jums samazinās ēstgriba un ēšanas laikā jūs uzņemiet mazāk kaloriju. Turklāt ūdens aktivizē vielmaiņas procesus, un sakarā ar to taukus, kurus jūs saņemiet no uztura, organisms patērē, nevis uzkrāj.

Avots

Pievienot komentāru