Urāns jau ir Vērsī, un dzīvot, kā agrāk vairs jau nedrīkst: prognoze 7 gadiem visām Zodiaka zīmēm. Gatavojieties!

Urāns jau pilnībā ir pārgājis Vērša zīmē 7. martā, un tur atradīsies septiņus gadus. Ir pienācis laiks sarīkot nelielu revolūciju jūsu dzīvē – izlemiet.

Jūs gaida izmaiņas ne tikai personīgajā dzīvē, bet arī karjerā – lietas virzīsies uz augšu, pilnībā iespējams, ka arī finanšu daudzums pieaugs.

Urāns ir visneparedzamākā un brīvību mīlošākā planēta. Tā sola jums lielas pārmaiņas, galvenais ir pareizi tām noskaņoties.

Planētas trūkums ir tāds, ka jūs nepaspēsiet nemaz neko saplānot – pārmaiņas atnāks visnegaidītākajā brīdī, uzkritīs jums uz galvas un pilnībā jūs atbruņos.

Ja jums patīk pārsteigumi un neparedzami liktens pagriezieni – garantējam, ka šis jums patiks.

Lūk, prognoze Zodiaka zīmēm turpmākajiem septiņiem gadiem.

Auns

Auni, ja jūs ļoti ilgi strādājāt, esiet gatavi saņemt augļus. Urāns jūsu dzīvē iebrāzīsies kā vētra, un atnesīs jums panākumus un naudu!

Planēta veiks vispatīkamāko jūsu labā – atbrīvos jūs no biroja skavām un mudinās jūs darīt to, ko jūs visvairāk vēlaties. Visbeidzot arī jūsu mājās būs svētki!

Vērsis

Arī Vēršiem Urāns apgriezīs dzīvi kājām gaisā. Ja jūs jau sen vēlējāties sākt dzīvi no baltas lapas, bet nekādi nevarējāt saņemties, šī ir jūsu iespēja!

Tā nerodas nemaz tik bieži, tāpēc esiet izlēmīgi un savāciet savus spēkus dūrēs. Jūs varēsiet pa jaunam paskatīties uz savu dzīvi, iespējams, ka sāksiet ceļot un apgūt neizpētītus horizontus. Esiet gatavi itin visam – jūs gaida īsta jautrība!

Dvīņi

Ja jūs gribat atlaist visus savus aizvainojumus, nelaimes, sliktās atmiņas un grūtības, kas visu dzīvi nev ļāvušas jums brīvi kustēties, Urāns ir klāts, kā likts!

Planēta sniegs jums degvielu un spēku radošiem un privātiem iesākumiem. Jūs varēsiet iet pa dvēseles attīrīšanas ceļu, iespējams, pat sāksiet nodarboties ar meditāciju un vairāk laika veltīsiet sportam.

Vēzis

Vēži, tagad ir īstais laiks paskatīties visapkārt. Vai esat pārliecināts, ka jūsu saziņas loks ir tas, kas jums ir vajadzīgs? Kurš traucē jums pašrealizēties un nesaprot jūsu jūtas?

Padomājiet par to. Jo tieši apkārtējie ietekmē jūsu dzīvi. Jūs jau esat soli no sapņa – atlicis vēl pavisam nedaudz. Strādājiet pie sevis, tāpēc, ka šis ir lielisks brīdis, lai sasniegtu jaunas virsotnes.

Lauva

Lauvas sagaida pārmaiņas darbā, gan labas, gan sliktas. Jūs spēsiet pārskatīt savas prioritātes, kas pats par sevi ir ļoti labi.

Iespējams, jums izdosies atrast jaunu ceļu sev – izmainīt savu dzīvi uz labo pusi, pamest graujošus ieradumus un pievērsties pašrealizācijai.

Lauvas, jūs esat lieliski! Un tagad ir īstais laiks to pierādīt visiem pārējiem.

Jaunava

Jaunavas sagaida ceļojumi ne tikai atpūtai, bet arī darba jautājumos. Jūs spēsiet vairāk laika veltīt savai karjerai – pacelsiet savu profecionālo līmeni, un pat panāksiet paaugstinājumu!

Jums patīk mācīties, un šie septiņi gadi nav izņēmums. Jūs gaida vesela krātuve ar jaunām zināšanām, tā kā sagādājiet pietiekošā daudzumā jaunas pierakstu burtnīcas!

Svari

Gaidiet finansiāla rakstura izmaiņas. Visticamāk, ka nauda jums pienāksies pēc mantojuma, vai arī no tuviniekiem. Šajā periodā jūs nonāksiet savas dzīves krustcelēs – esiet uzmanīgi un izdariet apzinātu izvēli.

Tā var noteikt visu jūsu turpmāko dzīvi.

Skorpions

Skorpioni gatavojas pārmaiņām privātajā dzīvē, bet, kādas tās būs – pozitīvas, vai negatīvas – tas ir atkarīgs tikai no viņiem.

Pilnībā iespējams, ka viņi apprecēsies, vai arī parakstīts kādu ļoti svarīgu līgumu darbā. Ja jūsu ģimenes dzīve ir īstas mocības, tad izlemiet un to pārtrauciet – iesniedziet šķiršanos.

Strēlnieks

Strēlniekus gaida kāpumi un kritumi, jo īpaši, kas attiecas uz darbu un veselību. Bet nesatraucieties, visā ir savi plusi un mīnusi.

Jums nāksies nedaudz piepūlēties, tāpēc nesanāks peldēt pa straumi. Darbs ir darbs, bet sekojiet līdzi savai veselībai. Sports un veselīgs ēdiens vēl nekad nav bijuši tik aktuāli, kā tagad.

Mežāzis

Mežāži var sagaidīt papildinājumu ģimenē (bet, zinot Urānu, tas būs kā zibens spēriens no skaidrām debesīm). Tāpat planēta sola jums romantisku tikšanos un jaunu mīlestību, ja vēl neesat atraduši savu liktenīgo.

Ļaujiet sev atpūsties, jūs to esat pelnījuši. Atslābinieties. Pilnīgi iespējams, ka jūs atradīsiet sev jaunu hobiju, un realizēsiet sevi radošā sfērā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir vērts gaidīt pārmaiņas māju letās. Iespējama pārcelšanās, vai arī mājas iegāde. Gadījumā, ja jūs vēl dzīvojat ar vecākiem, jums radīsies iespēja iegādāties savu ligzdiņu.

Iespējams, ka, pateicoties darbam vai paziņām, jūs varēsiet pārcelties uz ārzemēm. Nepazaudējiet šo iespēju, jo tā var izmainīt jūsu dzīvi uz labo pusi!

Zivis

Zivis, jūs esat veiksminieki! Tieši tagad Urāns ir gatavs jums dāvāt to, ko jūs esat pelnījuši – mīlestību, peļņu, mieru un klusumu!

Jūs atklāsiet sev jaunus horizontus, atradīsiet labus draugus, ar kuriem jūsu dzīve kļūs pilnvērtīgāka un neparedzamāka.

Esiet gatavi visam – tas ir jūsu laiks!

Vai jūs ticat horoskopiem?

avots: esotericblog.ru

Pievienot komentāru