Uz katras banknotes ir skaitļi Uzzini, kuri no tiem piesaista veiksmi un bagātību

Finanšu veiksme ir mainīga, taču pastāv uzticams veids, kā padarīt to par jūsu pastāvīgo partneri. Daži skaitļi spēj piesaistīt finanšu laimi. Izmantojot to spēku, jums būs iespēja atbrīvoties no problēmām un sasniegt labklājību pēc iespējas īsākā laikā.

Skaitļu enerģētika tiek pētīta kopš seniem laikiem. Pat senos laikos cilvēki ir pamanījuši, ka dažiem skaitļiem ir spēcīga ietekme uz cilvēku dzīvi un likteni, un tāpēc centās, lai tie sakristu ar svarīgiem notikumiem, uz izdevīgiem datumiem. Piemēram, viena no veiksmīgākajām dienām bija svētdiena, septītnieka aizgādībā – gudrības un garīgās meklēšanas skaits. Ticēja, ka svētdienā cilvēkus var piemeklēt daudz sološas idejas, var rasties veiksmīgi risinājumi problēmām. Pirmdiena, kuru aizsargā vieninieks, tika uzskatīta par piemērotu dienu dažādiem jauniem aizsākumiem: ne par velti, cilvēki joprojām plāno jauns darbus pirmdienā. Viss tāpēc, ka vieninieks simbolizē enerģijas atjaunošanos, jaunu spēku pieplūdumu, kā arī mērķtiecīgums un vadītāja spējas, kas ir tik vajadzīgi produktīvam darbam.

Kādi skaitļi piesaista naudu

Slavenā astroloģe Tamara Globa ir pārliecināta, ka skaitļu simbolika arī mūsdienās var tikt izmantota. Nosakot svarīgus notikumus, piemēram, darba interviju, līguma parakstīšanu vai svarīgu darījumu enerģētiski izdevīgā datumā, jūs varat būtiski uzlabot savas izredzes gūt panākumus. Un, ja jūs izmantojat vairāk nekā vienu labvēlīgu skaitli, bet veselu kodu, tad jūs varat neuztraukties par problēmām: skaitļu kods samazinās iznīcināšanas risku līdz minimumam, un jūs saņemsiet vēl vairāk, nekā gaidīts.

Tamara Globa ilgi mēģināja noteikt skaitļus, kas spēj piesaistīt bagātību, un nonāca pie secinājuma, ka spēcīgs naudas kods ir pagājušais gads – 2017. Lieta tajā, ka katrs cipars, kas veido šo kodu, nes labvēlīgas vibrācijas naudas sfērā. Divnieks ir spēcīgu saikņu, ar cilvēkiem, uzņēmējdarbības ilgtspējas un draudzīgas attiecības simbols. Vieninieks – vadītāja simbols un mērķis viegli sasniegt finanšu izrāvienu. Septiņi – jaudīgu inteliģenci, radošumu un spēju atrast nestandarta problēmu risinājumus. Un, ja jūs saskaitiet kopā visus šos skaitļus, jūs iegūstat vieninieku – vienību, kas, kā jau teicu, ir simbols veiksmei un bagātībai .

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru