Uzmanību! Ja jums ir šie simptomi, tad hipotireoze jau sāk sagraut jūsu veselību. Papildinformācija video!

Vairogdziedzeris ražo svarīgus hormonus visa organisma pareizai darbībai. Vairogdziedzera hormoni ietekmē smadzenes, sirdi, muskuļus, aknas un ne tikai…

Kad vairogdziedzeris neražo hormonus, organisms cieš no hipotereozes. Hipoteriozes iemesli ir autoimūnās slimības un staru terapija.

Vairogdziedzera sliktas darbības iemesls var būt vīrusu infekcija vai joda deficīts. Organisms neražo jodu, tāpēc ir ļoti svarīgi ēst pārtikas produktus, kas ir bagāti ar jodu. Tās ir dzērvenes, zemenes, jogurts, jūras produkti, pupas un citi.

Hipoterioze, ja to neārstē, var radīt dzīvībai bīstamas slimības, sirds mazspēju un depresiju. Bet, kad diagnoze ir apstiprināta ar vienkāršu asins analīžu palīdzību, hipoterioze ir viegli ārstējama: tiek nozīmēta ikdienas tablešu lietošana.

Vienkāršākais veids: 3 dienas dzert dabīgu…

Neatstājiet savu veselību novārtā.

Mēs piedāvājam jums noskaidrot hipoteriozes pamata simptomus, ja jums ir vairāki no tiem, ieteicams nekavējoties saņemt ārsta konsultāciju un nodot analīzes:

  1. Vājums un nogurums.
  2. Blāvi, sausi mati, sausa, rupja un bāla āda.
  3. Aukstuma nepanesība.
  4. Aizcietējumi
  5. Krampji un muskuļu sāpes.
  6. Atmiņas zudums.
  7. Anomāls menstruālais cikls sievietēm.
  8. Depresija un krasa garastāvokļa maiņa.

Svarīgi atzīmēt, ka ne visiem cilvēkiem ir visi 8 uzskaitītie simptomi. Bet, ja pamanījāt neizskaidrojamas izmaiņas jūsu ķermenī, ir ļoti svarīgi saņemt ārsta konsultāciju un veikt atbilstošus izmeklējumus.

Jo ātrāk jūs to darīsiet, jo mazāk cietīs jūsu veselība.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru