Uzņēmēji aicināti uz kārtējo tikšanos “Pēcpusdiena ar mēru”

Trešdien, 10.jūlijā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 17.00, bijušajā gaļas kombināta teritorijā, Rūpniecības ielā 1, uzņēmēji aicināti uz tikšanos ar Valmieras pilsēta mēru Jāni Baiku.

Šī ir unikāla tikšanās, jo būs iespēja ne tikai iepazīt pilsētas redzējumu par industriālo teritoriju attīstīšanu, bet arī apmeklēt bijušo gaļas kombināta teritoriju un uzzināt esošo situāciju un nākotnes ieceres.

Šajā tikšanās reizē runāsim par šādiem jautājumiem:

• Kopējā Valmieras industriālo teritoriju attīstīšanas koncepcija;

• Valmieras priekšrocības un iespējas;

• Esošā situācija un turpmākie soļi teritorijās Rūpniecības ielā 1 un Eksporta ielā 8;

• Kā rīkoties, ja ir interese attīstīties kādā no Valmieras industriālajām teritorijām.

Pasākuma ietvaros uzņēmēji aicināti aktīvi iesaistīties diskusijā, paust savu viedokli, idejas un ierosinājumus, kā arī jautāt visus interesējošos jautājumus. Pasākumu noslēgs tīklošanās neformālā gaisotnē.

Apmeklētājus aicinām ierasties ērtos apavos; teritorijā un ēkās – šķēršļi! Auto jāatstāj ārpus teritorijas pie vārtiem Rūpniecības ielā.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Aicinām reģistrēt savu dalību pasākumam. Saite uz reģistrācijas veidlapu: http://www.ej.uz/pam2019-2 .

Pasākumu “Pēcpusdiena ar mēru” mērķis ir veicināt uzņēmēju iesaisti un informētību par aktivitātēm Valmieras un apkārtējo novadu pašvaldībās, kā arī aicināt uzņēmējus aktīvu iesaistīties un diskutēt par aktuāliem un problēmjautājumiem. “Pēcpusdiena ar mēru” ir lieliska vieta, kur sastapt pašvaldību vadītājus, klātienē uzdot savus jautājumus un saņemt atbildes.

Pasākumu organizē Valmieras Attīstības aģentūra sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Pasākums tiks fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras Attīstības aģentūras publicitātes vajadzībām.

Pievienot komentāru