Lūk kāpēc ir noderīgi, ja trauku švammei jūs nogriezīsiet stūri

 

Lai gan trauku mazgājamā mašīna ir ērts rīks, kas ietaupa laiku un ūdeni, dažkārt trauku mazgāšana ar rokām var būt labāka izvēle.  

Pirmkārt, ne visi var tādu atļauties, vai arī viņiem tādai dzīvoklī gluži vienkārši nav vietas. Trauku mazgājamā mašīna arī ne vienmēr spēj nomazgāt visus netīrumus, īpaši no piekaltušiem ēdieniem vai traukiem ar sarežģītu formu. Mazgājot ar rokām, var piekļūt visām trauku virsmām un rūpīgāk nomazgāt netīrumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Protams, trauku mazgājamā mašīna ir ērta ikdienas palīga, taču, apsverot iepriekš minētos iemeslus, dažkārt var būt vērts izvēlēties trauku mazgāšanu ar rokām. Savukārt tiem, kas bieži mazgā traukus ar sūkli un rokām, šis padoms būs noderīgs.

 

Vienlaikus, ne katra ģimene var maina trauku mazgājamo sūkli mājās biežāk par divām reizēm mēnesī. Dažos mājsaimniecībās tas tiek nomainīts tikai tad, ja tas ir pilnīgi nolietots, kas var būt nehigiēniski.

Neskatoties uz nepārtraukto kontaktu ar mazgāšanas līdzekļiem, sodu un etiķi, trauku švamme ir viena no visneaizsargātākajām lietām mājā, kas var tikt uzskatīta par patiesi “netīru”.

Lasi arī: 10 augi, kurus nevajadzētu stādīt blakus tomātiem: paliksiet bez ražas

Pēc ekspertu pētījumu rezultātiem ir atklāts, ka ikdienā lietotā trauku švamme ir 200 000 reizes netīrāka nekā tualetes poda sēdvieta.

Tāpēc jums noteikti būtu jāuzzina šī informācija raksta turpinājumā.

Švammē, lietojot to, uzkrājas liels daudzums dažādu vielu, kuras nav iespējams pilnībā noņemt ar mazgāšanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru