Vadims Zēlands: Pārstājiet ticēt slimībām. To nav!

Mēs visi, pēc būtības, gribam vienu un to pašu – būt laimīgi, veseli un harmoniski savā dvēselē. Taču ne vienmēr saprotam, kā to panākt un veicam kaudzi nevajadzīgu, bezjēdzīgu darbību, kas atņem mums pēdējos spēkus.

Var likties , ka kārotais pirkums, ideālas figūras iegūšana vai brauciens uz jūru beidzot atnesīs to kāroto laimi, taču nekā… Ceļš uz laimi ir pavisam citā virzienā….

Izlasiet šos Vadima Zēlanda, grāmatas – bestsellera “Realitātes transērfings” autora, ieteikumus. Lūk kas ir jādara, lai iegūtu patiesu laimi:

❤ Atmest dzeršanu, smēķēšanu un gaļas ēšanu. Neēst pusfabrikātus. Vispār nekur neēst, bet barot sevi pašiem, vēlams ar dzīvu pārtiku, ierobežot ogļhidrātus, izslēgt cukuru. Nekošļāt “košleni”. Vēlams pāriet uz zobu pulveri – ftora savienojums, kas ir zobu pastās, jo tā nomāc epifīzi, jeb čiekurveida dziedzeri.

❤ Attīrīt kuņģa zarnu traktu. Ieteicams iziet attīrīšanas kursu pret parazītiem. Izmest zāļu pārpalikumus. Jods, zeļonka un ūdeņraža pārskābe – kā armijā. Neiet pie ārstiem. Vispār – pārstāt ticēt slimībām. To nav.

❤ Sākt runāt ar savu ķermeni. Ķermenim, šai dievīgajai dāvanai, ir sava balss un sava apziņa un tā vienmēr pasaka , ko viņam vajag un ko nē. Un tas ir jāiemācās cienīt. Zemspiediena barības pieprasījums liecina par šūnu uzbūves izmaiņām. Sakārtot kontaktu ar organisma elementiem.

❤ Sadraudzēties ar tiem un dot uzdevumus organisma attīrīšanai, atjaunošanai un patiesā ķermeņa iegūšanai. Runāt ar ūdeni mazgāšanās laikā. prasīt tam attīrīt ķermeni un pateikties par to. Beigt krāsot nagus un taisīt manikīru, vispār pārstāt apmeklēt zemu vibrāciju vietas sieviešu izklaidēm, tādus kā saloni un frizētavas. Nestaigāt ar vaļā matiem. Mati – tās ir antenas, kas savāc svešās domas un nevajadzīgo informāciju. Matus izlaist tikai sazinoties ar Augstākajiem spēkiem.

❤ Katru dienu ( var arī vakarā) vingrot, jebkāds mierīgs vingrošanas komplekss kopā ar meditējošu mūziku. Izmantot aromterapijas lampas un eļļas, kas atver dažādas čakras.

❤ Pastaiga svaigā gaisā katru dienu 2-3 stundas, vēlams, tālu no sabiedrības. Saskarsme ar dabu. Sakoncentrēšanās uz elpošanu. Pārstāt apmeklēt tirdzniecības centrus, stadionus, demonstrācijas, piesmēķētus krogus un šikas iestādes. Pārspriest ko vai kādu ar draudzenēm, puišiem vai vecmāmiņām. Izvairīties no nevajadzīgas komunicēšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru