Vai jūs zināt, kāpēc labāk ir gulēt uz muguras???

Jums viss noteikti sanāks

Jā, ne katram izdodas uzreiz pārmainīt iemigšanas pozu. Bet mēs sniegsim noteiktus padomus, kā tomēr iemācīties iemigt tieši, guļot uz muguras. Ticiet, nekā sarežģīta tajā nav.

Nopērciet jaunu, pareizu matraci.

Labu, mūsdienīgu modeļu ir ļoti daudz. Izvēlieties tādu, kur ir vairāk atsperu. Lai matracis labu spētu noturēt ķermeni. Galvenais, lai matracis nenokarājas.

Iegādājieties ortopēdisku spilvenu

Un novietojiet to tā, lai jūsu galva būtu piepacelta vismaz par 10 cm.

Zem jostasvietas vai ceļiem palieciet sarullētu dvieli vai kādu mazāku spilvenu.

Tas jādara, ja augstākminētais nepalīdz. Tā jūs mazināsiet slodzi uz mugurkaulu, nakts vidū nemainīsiet pozu un negulēsiet uz sāniem. Starp citu, labāk sarullēt dvieli plakanāk, lai viduklis un ceļi netiktu pārāk augstu pacelti.

LASI VĒL: 5 efektīvi veidi, kā ātri aizmigt, nesākot skaitīt aitas Pārbaudīts: strādā!

Apgulieties “zvaigznītē”

Atslābinieties, izpletiet rokas un kājas pa visu gultu. “Zaldātiņa” pozā speciālisti pat neiesaka gulēt.

Ja vispār nekas nelīdz, tad sev apkārt salieciet spilvenu. Tā, lai tas izskatās pēc īsta cietokšņa. No visām pusēm! Jums būs ērti un mājīgi. Un ķermenim tiks dots signāls, ka grozīties kaut kur nav nekādas jēgas.

Jebkurā gadījumā esiet uzstājīgi paši pret sevi. Ja jums būs pareizā attieksme, tad arī rezultāti būs. Par to varat nemaz nešaubīties. Centieties veltīt miegam vairāk laika. Aizvāciet no guļamistabas visu lieko, kas var traucēt veselīgam miegam (piemēram, pulksteni ar dzeguzi, ziedus ar spēcīgu smaržu). Lai veicas!

Pievienot komentāru