Vai tiešām Skuteļa šovs krāpjas un vilto savus sižetus? Paši izmet pudeles un tad filmē

Latvijā populārā šova Pusnakts sarunu šovs septiņos ar Jāni Skuteli  komandas reportieris Ēriks Palkavnieks, ir pieķerts savdabīgā nodarbē, liecina mūsu rīcībā esoša  informācija un video. 

Izrādās, ka  pazīstamais žurnālists Ēriks Palkavnieks šodien esot atpazīts pie Zemkopības ministrijas, kur viņš redzēts darām ļoti savdabīgu lietu – viņš pie Zemkopības ministrijas izbēra kaudzi ar tukšām pudelēm (kuras bija paslēpis aiz savas jakas un izbēra tās, kamēr neviens neredz), uzfilmējis sižetu, pudeles savāca un aizbrauca. Tas viss norisinājies ap plkst. 12:00!

Minēto scēnu esot fiksējušas arī apsardzes video kameras un ministrijas apsardze.  Video mūsu rīcībā nodeva anonīms lasītājs! Kāds ir topošā  sižeta mērķis   mēs pagaidām vēl nezinām. Acīmredzot, nekas cits neatliek, kā gaidīt šovu.

Lasi arī: Valtera Frīdenberga veselības stāvoklis ir būtiski uzlabojies; Lūk ko saka pats mūziķis

Mūsu anonīmais aculiecinieks spriež, ka tā varētu būt kāda provokācija pret Zemkopības ministriju – parādīt, ka pie pašas ministrijas dienas vidū ir piecūkots un neviens to pat nav pamanījis. Kāda ir patiesība – to redzēsim tikai raidījumā! Vai arī sižets tiks atcelts, jo būs atmaskots…

Papildināts:

Mums izdevās sazināties ar pašu Ēriku Palkavnieku, kurš apstiprināja, ka video ir redzams viņš. Viņš sīkāk neatklāj topošā sižeta detaļas, vien atzīstot, ka “sižeta mērķi ir visnopietnākie” – izcelt Zemkopības ministra Dūklava teikto, par to, ka viņš upes malās neredzot PET pudeles. Tāpēc filmēts sižets ar pudelēm pie pašas ministrijas. Vai viņi būtu sižetā atklājuši, kā tās pudeles pie ministrijas nonāca, gan nav zināms!

Atgādinājumam: Nedēļas nogalē Latvijas Televīzijā raidījumā “Vides Fakti” rādīts sižets par depozīta sistēmas ieviešanu un šo procesu traucējošajiem apstākļiem Latvijā. Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) raidījumam pauda, ka šāda sistēma ir ļoti dārga, turklāt neesot skaidrs, kāpēc līdztekus esošai atkritumu pārstrādes sistēmai būtu jārada vēl viena. Raidījuma pārstāvim sarunā ar ministru norādot uz to, ka gan upju, gan grāvju malās, gan arī citur mētājas plastmasas pudeles, Dūklavs sacīja, ka tā nebūt neesot.

“Nu, pagaidiet, tā nestāstiet, ka iziesim tūlīt ārā šeit, un parkos viss pilns piemētāts ar PET pudelēm. Mēs varam redzēt pa logu — es paskatos un es neredzu nevienu pudeli.”

 

Video nākošajā lapā! Noskaties un uzraksti savu viedokli komentārā! 

Pievienot komentāru