Vairāk nekā 50 Latvijas mūziķu pulcējas “Fonda Līdzskaņa” radošajā nometnē

Seši jauni oriģinālskaņdarbi vēl nebijušā mūziķu sastāvā ir “Fonda Līdzskaņa” radošās nometnes pirmo dienu rezultāts. Jaunas kompozīcijas nometnē taps vēl nākamās divas dienas – līdz 17. augustam.

Nepārtraukta radošā sinerģija – tā varētu raksturot nometnē valdošo atmosfēru.

Skaņdarbu radīšanā vienojas nupat mūziķu gaitas uzsākušie un ar pieredzi bagātie mākslinieki. Savu muzikālo artavu dziesmu tapšanā devuši tādi mūziķi kā Katrīna Dimanta, Kristīne Pāže, Didzis Bardo, Atis Zviedris, Rihards Zaļupe, Katrīna Gupalo, Andrejs Osokins, Vita Baļčunaite, Rolands Balodis-Ūdris, Ilona Balode-Ūdre, Edgars Rakovskis un citi.

“Fonda Līdzskaņa” radošā nometne ir arī būtiska mūziķu tikšanās vieta, kurā ne tikai dalīties radīšanas priekā un pieredzē, bet arī vienkārši būt kopā. Tā ir iespēja muzicēt arī tiem mūziķiem, kuri dažādu iemeslu dēļ to šobrīd aktīvi nevar darīt.

Mūziķi nometnē gūtās emocijas, pārdomas un ainavisko vidi atspoguļo ne tikai skaņdarbos, bet arī gleznās, kas pēcāk tiks reproducētas uz krūzītēm un citiem suvenīriem, kurus varēs iegādāties fonda e-veikalā.

Par “Fondu Līdzskaņa”

“Fonds Līdzskaņa” atbalsta mūziķus, kuri devuši ievērojamu ieguldījumu Latvijas kultūras dzīvē, bet šobrīd dažādu iemeslu dēļ vairs nevar aktīvi darboties mūzikas nozarē. Fonds sniedz gan finansiālu atbalstu veselības un sadzīvisku problēmu pārvarēšanai, gan piedāvā praktisku palīdzību, lai uzlabotu ikdienas apstākļus vai aktualizētu viņa radošo darbību.

Vairāk par fondu: www.lidzskana.lv

Seko līdzi jaunumiem sociālajos tīklos: https://www.facebook.com/lidzskana/

Pievienot komentāru