Valmiermuižas vasarnīca pie Vaidavas ezera šonedēļ atklāj savu ceturto vasaru

Ar jaunā viļņa šlāgerapvienības ”Čipsis un Dullais” koncertu 1. jūnijā tiks vērti Valmiermuižas vasarnīcas slēģi. Romantiskā vieta Vaidavas ezera krastā atpūtniekus un vasaras mīļotājus sveiks jau ceturto gadu, visas vasaras garumā turpinot rūpēties gan par gardiem spirdzinājumiem, gan radošām aktivitātēm.

Lai nosvinētu atkal satikšanās prieku, tad no plkst. 18.30 pie namiņa būs atrodama arī brīvdabas picērija ” Vīnkalni”, neiztrūks spirdzinoši Valmiermuižas alus darītavas brūvējumi, bet līdzās esošie kaimiņi ” Vaidaveži” svinībām par godu supus izīrēs par ļoti draudzīgām cenām. Grupas ”Čipsis un Dullais” uzstāšanās sagaidāma pēc plkst. 19.00.

Turklāt ar atklāšanas pasākumu jautrība nebeidzas. Jūlija beigās atsāksies arī PRAKTISKI PRĀTĪGAS TREŠDIENAS: 18.07., 1.08., un 15.08. Nodarbībās sagaidāms viss par praktisku darbošanos. Pirmajā nodarbībā Kristīne Depše-Brakša ierādīs, kā pašu spēkiem uztaisīt sauļošanos krēmu, izstāstīs par ēterisko eļļu pasauli un pastāstīs savu pieredzi, kā dzīvot videi draudzīgāk. Augustu iesāksim ar mandalām un mandalu zīmēšanu, kad Marta Kimonte ļaus pārnest savas iekšējās sajūtas uz papīra, izzīmējot tās krāšņā mandalā, bet praktisko darbošanos noslēgsim ar Kristīnes Zemļickas-Brālēnas krāšņo porcelāna apgleznošanas nodarbību 15.augustā. Nodarbību sākums ap plkst. 18.30.

Savukārt 25.augustā notiks varens sezonas noslēguma pasākums – iemīļotās DĀMU ŠTĀTES, kas ietvers ne tikai krāšņu andeli, bet arī labu mūziku un citas priecīgas aktivitātes visai ģimenei.

VASARNĪCAS DARBA LAIKS | saulītes ietekmē | slēģi tiks atvērti tikai tajās dienās, kad būs patīkami atrasties pludmalē

DARBA LAIKS JŪNIJĀ:

Ceturtdien | 13.00 -20.00

Piektdien | 13.00-21.00

Sestdien un svētdien | 11.00 – 21.00

JŪLIJĀ UN AUGUSTĀ:

No pirmdienas līdz ceturtdienai | 13.00 – 20.00

Piektdien | 11.00- 21.00

Sestdien un svētdien| 11.00 – 21.00

Lai uzzinātu par vasarnīcas aktualitātēm, vērts piesekoties vasarnīcas kontam Facebook: Valmiermuižas vasarnīca Vaidavā vai skatīt www.valmiermuiza.lv.

Lai mums visiem kopā varena vasara!

Pievienot komentāru