Vecāki piedzīvo milzīgu pārsteigumu, ienākot palātā pie mazās meitiņas, kas cīnās par dzīvību. Tas, ko darīja medicīnas darbinieks, bija šokējoši!

Visi nodaļas darbinieki ļoti iemīļoja zīdainīti. Bet īpaši mazulītei pieķērās jauns vīrietis Deins Prats, sirds un asinsvadu perfūzijas speciālists. Tieši viņš uzrauga meitenes stāvokli, vērojot organisma funkciju rādītājus monitorā. Vīrietis lieliski saprot, kādas šausmas un bailes izjūt vecāki, redzot savu bērnu pieslēgtu pie daudzajām medicīniskajām ierīcēm. Tāpēc viņš cenšas pievērst uzmanību un sniegt atbalstu katram mazajam pacientam, kurš nonāk viņa gādībā.

Reiz Pārkeres vecāki, ienākot meitas palātā, piedzīvoja milzīgu pārsteigumu. Deins sēdēja blakus meitenītei un lasīja viņai priekšā grāmatu! Izrādījās, ka medicīnas speciālistam ļoti patīk lasīt. Todien viņš iepazīstināja Pārkeri ar amerikāņu bērnu pasaku grāmatiņu “The Little Engine That Could” (“Mazais vilcieniņš, kam izdevās“).  Pēc Deina teiktā, šī grāmata lieliski raksturojot Pārkeri, viņas gribasspēku un vēlmi dzīvot.

LASI VĒL: Pārģērbjoties par medmāsu, sieviete nolaupa jaundzimušo un slēpj viņu 19 gadus. Kā beidzās šī seriālam līdzīgā epopeja?

Šīs aizkustinošās fotogrāfijas, kurās Deins lasa priekšā mazulītei, liek man noticēt cilvēku labestībai un cilvēcībai. Kopīgojiet šo stāstu ar draugiem. Varbūt kādam šā vīrieša rīcība liks aizdomāties un pamudinās rīkoties tāpat, lai palīdzētu līdzcilvēkiem.

avots: yalo.su

Pievienot komentāru