Vecāki taisījās sadedzināt līķi, lai slēptu dēla noziegumu

Pēc tiesneša vārdiem, visi trīs noliedza savu līdzdalību noziegumā, kamēr nejauši paši sevi nodeva.

29-gadus vecais Džeims Satklifs no Denholmas, Anglijā, bija parādā 800 mārciņas Taironam Čārlzam, un viņa paziņa Adrians Viljams satikās ar viņu, lai parunātu par naudu, raksta Mirror.

Notika kauja, Viljams aizgāja, bet Staklifs iešāva Čārlzam tieši sejā. Pēc tam pārmeklēja ķermeni un savāca naudu. Viņš iebāza līķi celtniecības maisos, aizveda un izmeta purvainā apvidū, lai noslēptu pēdas.

LASI VĒL: Nolaupītā 20 gadus vecā meitene netika izvarota un nogalināta, pateicoties padomam, kādu viņai reiz sniedza māte

Vīrieša mirstīgās atliekas izdevās atklāt tikai tad, kad policija slepus noklausījās noziedznieka sarunu ar saviem vecākiem. Tad likumsargiem atklājās daudzas briesmīgas detaļas. Džeimss runāja par slepkavību, ka tas “bija satriecoši”. Bet, kad izstāstīja mātei, ka sadedzinājis apģērbu, kas viņam bijis mugurā sadursmes laikā, un jokoja par to, cik mierīgi tērēja nelaiķa naudu, māte ļoti priecājās. Izrādījās, ka vecāki ne tikai bija lietas kursā par notikušo, viņi vēl arī apsprieda ar dēlu, kā pārvietot līķi. Viņi gribējās to sadedzināt.

Šķir nākošo lapu un uzzini tiesneša spriedumu 

Pievienot komentāru