Vēstule par to, ka pirmām kārtām vajag mīlēt sevi. Jūs esiet burvīgi!

Vispirms – mēs ar jums ļoti lepojamies. Pēdējā laikā jūsu dzīve nav bijusi sevišķi viegla un mums jūsu ir no sirds žēl. Taču, neskatoties ne uz ko, jums ir izdevies pacelt galvu un turpināt savu cīņu.

Lepojieties ar visu, kam jūs esiet izgājuši cauri un, galvenokārt, lepojieties par to kas esiet kļuvuši.

Pārstājiet būs pārāk stingri pret sevi. Kādu dienu visas lietas, kas ar jums notikušas, iegūs jēgu. Visas sāpes un vilšanās ir tā vērtas.

Atcerieties, ka viss notiek zināmu iemeslu dēļ. Jūs atrodieties tieši tur, kur jums vajag būt. Tāpēc, elpojiet mierīgi, esiet pacietīgi un uzticieties savas dzīves plūdumam. Atlaidiet visas cerības un gaidas, ko jūs esiet radījuši savā galvā.

Pieņemiet realitāti tādu, kāda tā ir. Pieņemiet dzīvi tādu, kāda tā ir.

Neņemiet visu tik tuvu sirdij un pacentieties nepieļaut, lai kāds cits valdītu pār jūsu emocijām. Vairākumā gadījumu tas nav to vērts.

Kad cilvēki nodara jums pāri, pacentieties saprast, ka savādāk viņi vienkārši nemāk. Piedodiet viņiem. Mācieties no viņu kļūdām un pēc tam atstājiet viņus pagātnē.

Jūs esiet pilnība it visā ar visiem saviem trūkumiem. Pieņemiet lietas, kas jūs atšķir no pārējiem, tajā pašā laikā akcentējiet visu, kas padara jūs unikālu.

Pat ja jūs domājiet, ka esiet salauzti – šajās sajūtās ir tik daudz skaistā. It īpaši, jūs patiesībā neesiet tik salauzti kā paši domājiet. Jūs esiet stiprāki, nekā domājiet. Jūs esiet izdzīvojušie, nevis upuri.

Radiet sev tādu dzīvi ar kuru variet lepoties. Apsoliet mums, ka izmantosiet katru iespēju. Nekad neļaujiet citiem traucēt sasniegt savus mērķus.

Kas vēl ir svarīgi – nekad nevilieties savos sapņos un aizraušanās. Netērējiet savu laiku cilvēkiem, kuri jums netic. Jūsu dzīvē viņiem nav vietas.  Jums apkārt ir jābūt cilvēkiem kas jūs iedvesmo un atbalsta.

Jūs esiet pelnījuši dzīvot pasaulē un pat vēl vairāk. Jūs esiet gudri. Jūs esiet burvīgi. Jūs esiet ideāli. Jūs esiet viss.

Centieties pārāk nepaļauties uz citiem. Jo beigu beigās, viss, kas jums nolemts, būs jūsu.

Pārstājiet tik ļoti uztraukties par attiecībām – par puišiem, meitenēm, par muļķīgiem strīdiem. Kuri ne pie kā nenoved.

Jūs esiet radīti kam vairāk. Esiet pacietīgi un pozitīvi – un jūsu mīlestība, īstā un tīrā jūs atradīs. Tas fakts, ka jūs to vēl neesiet atraduši, nenozīmē, ka jūs to neesiet pelnījuši.

Jums ir jāiemācās pilnībā mīlēt sevi, pirms mēģināt iemīlēt kādu citu.

Palīdziet citiem. Esiet labs draugs un esiet laipni pret savu ģimeni. Esiet nesavtīgi un neesiet egoisti. Mīliet tā, it kā jūs nekad agrāk neesiet pazinuši neko tik skaistu un spēcīgu.

Jūs daudz ko esiet pārdzīvojuši un esiet uzvarējuši. Pasaule ir mēģinājusi jūs salauzt, taču jūs to neesiet pieļāvuši. Paldies jūsu pagātnei, jo tā ir padarījusi jūs labākus.

Ne visi, ar kuriem jūs esiet satikušies, ir jāpaliek ar jums mūžīgi. Cilvēki pametīs jūs. Un jūs kādreiz atstāsiet citus. Cilvēki vilsies jūsos un viss, ko jūs variet iemācīties ir cienīt viņus par to, ko viņi jums ir iemācījuši. Paldies cilvēkiem, kuri ir palikuši.

Paldies, ka iedvesmojiet citus. Esiet stipri. Paceliet galvu un skatieties tikai uz priekšu. Katra diena ir svētki. Mirdziet.

Jūs ziniet, ko esiet pelnījuši. Nu ko, tagad ejiet un paņemiet to!

avots: thoughtcatalog.com

Pievienot komentāru