Vēzis – tēja, bet Jaunava – ūdens. Uzzini, kāds dzēriens esi Tu balstoties uz Zodiaka zīmi

Nav iespējams uzspiest kādam savu gaumi, taču ir iespējams sniegt labu padomu! Šodien aicinām jūs pievērst uzmanību dzērienam, kas atbilst tieši jūsu zodiaka zīmei. Tieši šis dzēriens vislabāk iekļaujas jūsu ēdienkartē. Esat gatavi uzzināt? Tad ķeramies klāt!

Auns – apelsīnu sula

Mazliet rūgtena, bet vai tad tas ir slikti? Šis dzēriens būs lieliski piemērots Auniem, kas reizēm iziet no pacietības, bet pēc brītiņa jau atkal kļūst draudzīgi un dzīvespriecīgi.

Vērsis – kvass

Šis dzēriens lieliski saplūst kopā ar šo zodiaka zīmi. Vēršiem patīk rīkot pasēdēšanas, uzspēlēt tajās šahmata spēli vai dambreti, paralēli malkojot šo dzērienu.

Dvīņi – karstvīns

Pats labākais ir tas, ka karstvīns pieejams gan alkoholiskais, gan bezalkoholiskais. Atslēgas vārds – tas mēdz būt dažāds. Arī Dvīņi bieži vien nodemonstrē dažādas sava rakstura šķautnes. Viņi var būt draudzīgi un jautri, kā arī nopietni un nepieejami.

Vēzis – tēja

Šis dzēriens lieliski piemērots tiem, kas bieži sēž mājās un pirmajā vietā liek ģimeni un omulīgo māju sajūtu. Tieši pie tējas tases Vēži parasti vakarā pulcē savu ģimeni, lai apspriestu pa dienu notikušo.

Lauva – šampanietis

Ja dzīvot, tad tikai pa karalisko! Kāds gan vēl dzēriens būs vairāk piemērots tiem, kam patīk vara un uzmanība? Lauvas ļoti bieži uzaicina pie sevis viesus un padara sevi par vakara naglu. Jo vairāk šampaniešu glāzes, jo vairāk būs ko redzēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru