Vēzis – tēja, bet Jaunava – ūdens. Uzzini, kāds dzēriens esi Tu balstoties uz Zodiaka zīmi

Jaunava – ūdens

Esat pārsteigti? Šīs zodiaka zīmes pārstāvji it visā mīl kārtību, jo tikai tā ir iespējams izjust pilnīgu harmoniju.

Svari – kafija

Lūk, kurai zodiaka zīmei visvairāk piestāv kafija. Lieta tāda, ka šis dzēriens lieliski saskan ar jūsu mīlestību pret racionālismu. Pie tases kafijas jūs parasti izlemjat visus “par” un “pret”.

Skorpions – greipfrūtu sula

Izdzerot šo sulu, ir grūti nepamanīt rūgto piegaršu. Taču tik un tā šai sulai ir ļoti daudz piekritēju. Nevajag par zemu novērtēt greipfrūtu sulas garšu, jo tieši tā spēj dienai sniegt mundrumu un baudu.

Strēlnieks – ķiršu sula

Šis dzēriens tiek saistīts ar enerģiju, kas tik ļoti piemīt šai zodiaka zīmei. Viņi mīl meklēt piedzīvojumus, kas arī padara viņu dzīvi tik krāsainu un daudzveidīgu.

Mežāzis – gāzēts ūdens

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus raksturo burbulīši, kas ceļas no glāzē ielieta gāzētā dzēriena. Viņiem nepieciešams ritms, kustības un emocijas. Tikai šādā veidā viņi spēs pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi.

Ūdensvīrs – morss

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pilni ar radošām idejām. Viņi ir pārpilni ar pozitīvām emocijām, ar kurām viņi ļoti ātri aplipina arī pārējos. Ogu morss – lieliski raksturo Ūdensvīrus.

Zivis – ķīniešu tēja

Daudzi īsti nesaprot šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, jo viņi ļoti bieži dzīvo paši savā pasaulītē. Ķīniešu tēja palīdz viņiem iegūt harmoniju un dvēseles mieru.

Ja jums ir laiks un vēlēšanās, tad nobaudiet to dzērienu, kas visvairāk raksturo tieši jūsu zodiaka zīmi. Tas palīdzēs jums atslābināties un uz mirkli atpūsties.

avots

Pievienot komentāru