VIDEO: brazīlietis Felipe pauž savu viedokli par latvietēm gultā

Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels dos Santos Ksavjērs telekanāla “STV Pirmā!” šovā “Kad viņas satiekas” stāsta, ka brazīlietes mīlējoties ir krietni kustīgākas un aktīvākas kā latvietes, turklāt nebaidās teikt, ko vēlas no partnera.

Turklāt sievietes no viņa dzimtenes nebaidoties runāt neķītrības: “Es jūtu, ka latvietēm patīk vīrieši, kas jau zina, ko darīt, – viņas tikai izbauda. Brazīlietes gultā ar vīrieti ir vienlīdzīgākas. Šeit, Lietuvā, Krievijā, Baltkrievijā, sievietes grib, lai vīrietis ir noteicējs.”

Felipe jau pirms tam šovā “Sapņu ķērājas” bija izteicies, ka galīgi neņem ļaunā, ja daiļā dzimuma pārstāves uzreiz pēc randiņa vēlas nodarboties ar seksu: “Man nepatīk dzīties pakaļ sievietēm. Tas ir problemātiski, ka sievietes, kuras jau pirmajā randiņā dodas mājās ar vīrieti, domā, ka ir sliktas meitenes. Es uzskatu, ka tā nav. Tas nav ne labi, ne slikti, un pasaulē ir daudz meiteņu, un man nepatīk daudz rakstīt un lieki tērēt laiku. Jā, man attiecībās svarīgākais ir sekss, tā ir. Tas man nav galvenais, bet gan svarīgākais faktors.”

Video Tu vari noskatīties ŠEIT

Pievienot komentāru