Vientuļā māte kopā ar bērniem uzcēla māju, sekojot video norādījumiem YouTube kanālā

Iepazīstaties, šī sieviete, vientuļā māte ar četriem bērniem, kas savām rokām uzcēla māju, viņu sauc Kara Brukinsa.

Pēc divām laulībām, kur valdīja cietsirdība un vardarbība, kā arī patstāvīgiem uzbrukumi no psihiski nestabiliem vīriem, Kara saprata, ka viņai ar bērniem vajag kaut ko mainīt. “Man bija kauns, es ļoti bažījos, ka maniem bērniem, sāk veidoties zems pašnovērtējums un galīgi nav pārliecības par saviem spēkiem”.

Un tad sieviete nolēma, ka viņas ģimenei ir jāsāk viss no tīras lapas. Diemžēl Kara nevarēja atļauties jauna mājokļa iegādi, taču tas viņu neatturēja. Viņai nebija nedz pieredzes, nedz vismazāko zināšanu celtniecības jomā, bet sieviete savām rokām uzbūvēja māju.

Viss sākās 2007. gadā, kad Kara brauca garām mājai kura bija cietusi Tornado viesuļvētrā, no mājas bija palikuši tikai pamati.

“Atceros, toreiz nodomāju: “Un ja mums būtu zemes gabals un ģipškartons? Kā izskatītos mūsu sapņu māja? Mēs gribētu to uzcelt?”

Kara paņēma kredītu bankā – 150 tūkstošus dolāru, celtniecības materiālu iegādei, izskatījās kaudzi vērienīgo video YouTube kanālā (ko tik nevar iemācīties YouTube), nodrošinājās ar atbalstu un palīdzību no saviem bērniem — un kopā viņi uzcēla sev māju.

Būvniecības uzsākšanas brīdī bērniem bija 17, 15, 11 un 2 gadi.

Kara un bērni iemācījās būvēt mājas karkasu.

Strādāt ar betonu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru