Viņa ir vismazākā mamma pasaulē. Bērns varēja saspiest viņas sirdi un plaušas. Bet viņai tomēr piedzima trešais bērniņš!

“Jaunumi par to, ka man nevar būt bērni, salauza man sirdi. Visu dzīvi mani vecāki man teica, ka es varu darīt visu, ko vien vēlos. Bet pēc tam parādījās šie ārsti, kuri man pateica, ka mēs nevaram būt pilnvērtīga ģimene. Tas patiešām bija sāpīgi” – stāsta Steisija. – “Mamma centās mani pierunāt atteikties no grūtniecības, norādot uz to, ka es varu nomirt. Bet es nolēmu riskēt…”

Heraldas kundzei veiksmīgi piedzima divas meitiņas. Diemžēl viņas vecākā meita mantoja savas mātes slimību – meitenei nekad nebūs normāls augums. Toties otra meita Makaja bija pilnībā vesela.

Trešais bērns bija puika vārdā Malakajs, kurš diemžēl tāpat kā Katerija mantoja reto savas mātes ģenētisko slimību. Bērns bija ļoti vārgs, un viņu ievietoja speciālā “inkubatorā” reanimācijā. Jaundzimušajam tāpat bija nepieciešama operācija.

“Kādā brīdī ārsti mums teica, ka Malakaja sirds stājas…mēs domājām, ka tās ir beigas”, – teica Steisija.  – “Bet, par laimi, viņiem izdevās dēliņu glābt, tas ir īsts brīnums, mēs pateicamies Dievam par to, ka viņš ir izdzirdējis mūsu lūgšanas”.

Šodien laimīgā ģimene audzina savus trīs bērns un dzīvo ļoti draudzīgi. “Trīs bērni – tā ir problēma pat cilvēkiem ar normālu augumu”, – stāsta sieviete. Viņas vīrs palīdz viņai veikt darbus, ar kuriem Steisija netiek galā savu izmēru dēļ.

Izejot cauri visām grūtībām, pat riskējot ar savu dzīvību, Steisija teica, ka trešais bērniņš ir viņu satuvinājis ar vīru.

avots

Pievienot komentāru