Viņa pirmo reizi kļuva par māti 65 gadu vecumā. Kāda ir šīs sievietes dzīve 10 gadus vēlāk, kā dzīvo māte un meita?

Ir pagājuši 10 gadi kopš 65 gadus vecajai Černigovas iedzīvotājai Valentīnai Podverbnajai piedzima meita. Šis bija viņas pirmais bērns par spīti viņas vecumam. Šīs ziņas strauji izplatījās Ukrainā un NVS valstīs. Pēc kāda laika šo ziņu sāka aizmirst, bet vecā sieviete turpina pārsteigt cilvēkus, kas interesējas par viņas dzīvi ar savu neparasto uzvedību.

Valentīna bija precējusies divas reizes, bet bērnu viņai nebija. Doma par vientuļām vecumdienām viņu nepameta. Šī iemesla dēļ viņa bija apņēmusies atrisināt šo milzu problēmu. Sieviete atrada nepieciešamo informāciju par mākslīgās apaugļošanas procedūru un sāka vākt naudu, lai par to samaksātu. Nepieciešamās summas savākšana prasīja 7 gadus.

LASI VĒL: 36-gadīgais vīrietis domāja, ka viņam ir „vienkārši klepus”. Izrādījās – vainīga pavisam kas cits

Papildus pamatdarbam viņa pelnīja naudu pārdodot dažādus nieciņus. Pēc reprodukcijas klīnikas apmeklējuma Valentīna tika ārstēta ar hormoniem, viņai tika nozīmēts ārsts un izstrādāta ārstēšanas metodika. Pēc kāda laika viņai tika veiktas trīs mākslīgās apaugļošanas, un tikai pēdējais mēģinājums bija veiksmīgs.

2011.gadā pēc ķeizargrieziena Valentīnai piedzima veselīga meitene, kas svēra vairāk nekā 3 kilogramus. Sieviete viņai iedeva dubultvārdu, nosaucot par Annu Mariju. Brīvprātīgie dažādos veidos palīdzēja jaunajai ģimenei. Pēc brīvprātīgo domām vecās sievietes dzīvoklis bija sliktā stāvoklī, tur nebija pat piemērotu mēbeļu mazulim.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru