Viņi nospēlēja iemīlējušos pāri filmā un vairāk nespēja šķirties

Vai jūs esat skatījušies seriālu “Lieliskais gadsimts”? Lielisks, vēsturisks, ar sižeta līniju, kas liek drebēt gaidot nākamo epizodi.

Halits Ergenčs ir populārs turku aktieris, kurš filmējies trīsdesmit filmās un seriālos. Ergenčs ieguvis popularitāti aiz Turcijas robežām pēc filmēšanās seriālā “Lieliskais gadsimts” sultāna Suleimana lomā.

Halits Ergenčs piedzima 1970. gada 30. aprīlī, Stambulā. Viņa tēvs Sits Ergenčs bija valstī populārs dzejnieks, komponists, aktieris. Jau no bērnības Halits auga radošā atmosfērā, aizrāvās ar mūziku un dejām, jo īpaši viņam patika džezs.

Halits Ergenčs ir divreiz precējies. Viņa pirmās laulības ar Gizemu Sousaldi ilga vien pusotru gadu. Jaunā sieva tajā laikā mācījās universitātē, un nebija gatava nopietnām attiecībām. Galu galā 2008. gadā Halits izšķīrās no Gizemas. Pēc šķiršanās viņa atrada savu laimi kopā ar savu otro vīru – scenāristu Huseinu Karabeju.

Otrā Halita izredzētā bija Berguzāra Korela, kura ir par viņu 12 gadus jaunāka. Attiecības ar viņu aktieris oficiāli reģistrēja 2009. gadā.

Viņi nejauši iepazinās restorānā. Ar garāmejošu sakaru izrādījās pietiekami, lai izveidotos nopietnas attiecības. Drīz vien liktenis saveda iemīlējušos pāri kopā “Tūkstots un vienas nakts” filmēšanā, viņu romāns sāka attīstīties milzīgā ātrumā.

Jau pēc pāris mēnešiem Halits un Berguzāra bija nešķirmi. Viņi neslēpa savas attiecības, sabiedrībā parādījās kopā.

Šodien laulātais pāris ir laimīgi, jo viņiem ir kopīgs darbs, kopīga māja un mīļotais dēls Ali, ar kuru viņi labprāt pavada kopā savu brīvo laiku. Vienā no intervijām Halits Ergenčs atzinās, ka baidījies atkārtot sava tēva likteni, kurš ir precējies daudzas reizes.

Šķir nākošo lapu un skaties fotohroniku un kadrus no filmas “Tūkstots un viena nakts” un video:

Pievienot komentāru